FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN 1-1

VIDEO Ger de la Rusu » Pandurii au scăpat victoria cu Gaz Metan la ultima fază a meciului

Articol de - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 22:53

Băieţii lui Grigoraş au dominat prima repriză, dar au picat după pauză şi au fost egalaţi la ultima fază a meciului


Gorjenii urăsc frigul! Asta e sigur. Stadionul "Tudor Vladimirescu" a fost pustiu şi totul din cauza temperaturii sub zero grade. Au fost mai puţini fani decît la meciul cu Zagon, din Cupă, cînd 1.000 i-au încurajat pe elevii lui Grigoraş!

Spectacolul părea imposibil pe o astfel de vreme, dar Răduţ şi compania au dat drumul la tiki-taka încă din primele minute. Grigoraş a ordonat posesia şi pandurii săi s-au conformat. Cu Răduţ în formă şi Maxim încîntător, gorjenii au punctat prin căpitanul Viera, după o centrare ideală a fostului fotbalist de la Espanol (27).

Pustai a schimbat la pauză şi rezultatele s-au văzut: Eric a scăpat singur cu Mingote, dar s-a încurcat în dribling (53). Apoi a trimis în vinclu, patru minute mai tîrziu, din lovitură liberă, dar portughezul a intervenit salvator. Ocaziile au rămas ale "găzarilor", Bawab ratînd incredibil de două ori. Şi dacă nu au reuşit ei să înscrie, i-a ajutat Adrian Rusu, care a marcat un autogol caraghios în al doilea minut de prelungiri!

"După cum a zis şi Grig, este un punct pe care îl meritam după a doua repriză. Îmi cer scuze pentru «banca» mea, a avut o atitudine puţin deplasată la sfîrşitul meciului"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"Poţi să spui că ai avut ghinion atunci cînd primeşti un gol în ultima secundă, dar cred că este un rezultat echitabil. Au fost două reprize diametral opuse. E greu cînd te bazezi un tur întreg pe 12-13 jucători"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  24 Decembrie 2012, 02:41

unde ai disparut , wolltule?

manolo_mandoca
manolo_mandoca  •  08 Decembrie 2012, 10:26

S-a intors roata!!!Tot rusu a dat gol la Cluj din ofsside!

vladutz13
vladutz13  •  08 Decembrie 2012, 01:17

Daca Maxim a fost incantator (si a fost, ca am vazut meciul) iar Mingote a aparat 3 mari ocazii si a luat gol doar prin autogol din 2 metri, de ce au luat amandoi doar nota 6???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează