FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHIAJNA 6-3

VIDEO Gigi Meserie » Festival ofensiv la Astra - Chiajna, macedoneanul Ivanovski a făcut "tripla"

Mulţescu e la a doua victorie consecutivă la Astra.
Mulţescu e la a doua victorie consecutivă la Astra.

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 22:42

Trupa lui Mulţescu a reuşit a doua victorie consecutivă, demolînd cea mai bună apărare din Liga 1 din primele 5 etape.

Băieţii lui Ilie Stan erau cu moralul la un nivel foarte ridicat după remiza cu Dinamo şi au început partida în atac. Chiar au avut şansa unui gol în debut, au ratat, iar Astra a făcut imediat 2-0, ambele reuşite fiind de cascadorii rîsului. Belica şi-a introdus mingea în proprie poartă, iar Maxim s-a bîlbîit şi i-a oferit lui Ivanovski şansa sa facă 2-0. Ghionea a dat senzaţia unei reveniri (16), însă Maxim a mai făcut un cadou, henţ în careu şi Fatai a transformat cu stil. Era doar minutul 19.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pînă la pauză s-a mai marcat de două ori, pentru că atacanţii ploieşteni au vrut să reuşească "dubla". Primul a fost Ivanovski, găsit excelent în interiorul careului de Distefano, iar imediat Fatai a părut că e Ronaldo, l-a pus în fund pe nefericitul Belica, cu un dribling de senzaţie, şi a şutat cu vîrful ghetei, la fel cum făcea marele vîrf brazilian.

Ploieştenii au redus motoarele în partea a doua, doar Ivanovski a mai înscris, acesta fiind şi primul hat-trick al macedoneanului în Liga 1. Au mai fost două goluri, şutul lui Pană, puţin deviat, l-a păcălit pe Lung şi apoi juniorul a adus aminte de fratele Tiberiu: a bîlbîit o centrare simplă de pe dreapta şi a scăpat-o pînă la urmă în plasă pentru un 6-3 atipic.

"A fost o repriză de vis pentru noi. Se ştie că sînt adeptul jocului ofensiv şi asta se vede deja la Astra. Mi-a fost teamă după cum începuse meciul, dar promit că vom arăta şi mai bine după pauza prilejuită de meciurile «naţionalei»" (Gheorghe Mulţescu)

"E dureros să iei 5 goluri în 40 de minute, am făcut foarte multe cadouri. Aveam alte aşteptări după ce reuşisem un egal cu Dinamo" (Petre Marin, director sportiv Chiajna)

"Două dintre reuşitele gazdelor au fost din ofsaid! Nu de asta am pierdut, însă nu ştiu de ce arbitrii greşesc atît de grav" (Ilie Stan, antrenor Chiajna)

515802-caseta-astra-chiajna-6-3.jpg

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
max2009
max2009  •  26 August 2012, 13:06

e cusuta cu ata alba victoria asta

cneius
cneius  •  26 August 2012, 10:38

Pariuri, ceva?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează