FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VASLUI 1-1

VIDEO Greu fără protestatari » Vasluiul a scos un egal chinuit la Mediaş, scor 1-1

Robertson (în alb) a provocat și penalty-ul din care tot el a deschis scorul
Robertson (în alb) a provocat și penalty-ul din care tot el a deschis scorul

Articol de - Publicat marti, 13 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 22:52

Galben-verzii au fost departe de forma arătată etapa trecută, cînd au schimbat antrenorul CFR-ului, şi au smuls un punct chinuit abia în prelungiri.

După ce în runda precedentă au umilit-o pe CFR, 4-0, şi l-au trimis pe Mircea Rednic în vacanţă, vasluienii aveau toate motivele să spere aseară la toate cele trei puncte. Numai că în faţa lor nu s-au mai aflat nişte jucători dornici să scape de propriul antrenor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Medieşenii s-au apărat bine, închizîndu-se bine în jumătatea proprie. Aşa se face că pînă la pauză oaspeţii şi-au trecut în cont un singur şut spre poartă, al lui Sînmărtean, dar mingea a trecut puţin pe lîngă vinclul porţii.

Partea a doua a început dezastruos pentru moldoveni. Viveiros a comis henţ în careu, iar "centralul" Haţegan a dictat penalty şi i-a arătat fundaşului dreapta al doilea cartonaş galben, trimiţîndu-l la vestiare.

Cu un om în minus, misiunea elevilor lui Moşteanu părea un scenariu din filmele cu Tom Cruise. Antal şi Sînmărtean s-au zbătut mult, au irosit trei şanse bune, însă egalarea a venit în prelungiri, de la Caue, care a şutat cu sete de la 20 de metri!

"Am făcut un meci foarte bun, am dominat clar Vasluiului, o formaţie cu jucători extraordinari! Din păcate, ăsta-i fotbalul, ca să cîştigi ai nevoie şi de noroc. Eu nu-mi dau demisia, dacă vor să mă demită, n-au decît!" (Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan)

"În seara asta am cîştigat o echipă, lucru chiar mai important decît acest punct! O să stau la Vaslui cît timp mi se oferă credit" ( Ionuţ Moşteanu, antrenor FC Vaslui)

"N-avem un obiectiv clar, vrem doar să obţinem cît mai multe puncte" (Liviu Antal, mijlocaş FC Vaslui)

582553-gaz-vaslui-1-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zghihuit
zghihuit  •  13 August 2013, 10:29
Postat de tigruzzu pe 13 August 2013, 07:25

în 10, e chiar SUPER!!!

ce-i drept acolo a fost clar intentie pentru a da 11m si eliminare =))

tigruzzu
tigruzzu  •  13 August 2013, 07:25
Postat de thumbzilla.. pe 13 August 2013, 01:30

Bine ca au scos si atat :)))

în 10, e chiar SUPER!!!

haxor
haxor  •  13 August 2013, 06:32

moldovenii sunt ca echipa nationala, pe astia mari in general ii face si se ineaca de ani de zile cu echipele mici. Mentalitate tipica de la noi. Cred ca un antrenor strain e solutia todeauna in fotbalul romanesc si cand vorbesc de antrenori straini vorbesc de aia cu rezultate si nu anonimi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează