FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 1-2

VIDEO Groparul Branko! Ieșenii au ajuns la cel de-al patrulea meci consecutiv fără victorie, după 1-2 cu Voluntari

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2016 00:00

Vitrege condiții a avut Eugen Neagoe la debutul său în Copou pe banca Iașiului!

Lucrând cu jucători care înțeleg pentru prima dată în ultimii ani ce înseamnă criză financiară, neavând la dispoziție aripile titulare Bole și Ciucur și întâlnind o trupă cu un centru de greutate ruginit, Maftei, Cernat, Marinescu, tehnicianul nu a reușit să schimbe fața jocului Politehnicii.

Click aici pentru VIDEO!

Startul jocului a fost echilibrat, iar meciul s-a rupt după prima jumătate de oră, în urma a două gafe mari ale lui Grahovac. Prima după o poziționare proastă a bosniacului (33) și un gol senzațional la vinclu al lui Adrian Bălan din lovitură liberă, iar cea de-a doua la doar un minut distanță: degajare rușinoasă direct în piciorul lui Căpățână, care nu l-a iertat de goalkeeperul de 33 de ani și a punctat pentru 0-2, cu un șut fenomenal de la 60 de metri.

Moldovenii au intrat groggy la cabine, dar au încercat să revină în actul doi. În ciuda schimbărilor multiple de distribuție, ieșenii nu au reușit însă decât să domine și să-și creeze unele ocazii, irosite de Bădic (55 și 70) și Piccioni (66), nu să și înscrie. Golul de onoare a venit, dar a venit târziu și cam degeaba! Piccioni a finalizat din careul mic (90Ă5), după o centrare de la Frăsinescu. Altfel Poli a pierdut cel de-al patrulea meci consecutiv și s-a transformat, într-un tur, dintr-o echipă europeană într-una cu emoții legate de retrogradare.

Iar emoțiile nu se opresc aici pentru ieșeni, duminică în Copou vine Steaua, formație care are ca obiectiv câștigarea titlului, dar și să intre în play-off cu un ecart important față de ocupanta locului secund.

"La Adi Bălan golul din lovitură liberă devine specialitatea casei! Suntem foarte fericiți"
Vasile Maftei, fundaș FC Voluntari

"Este o execuție pe care am mai încercat-o și am exersat-o. Nu mă pot compara cu Hagi, mai am mult, foarte mult de muncit. Sunt fericit că am reușit un astfel de gol, de povestit nepoților"
Mihai Căpățână, mijlocaș FC Voluntari

"Ce să-i mai zic lui Grahovac? Câștigi campionatul cu Oțelul, joci în Liga Campionilor și în Europa și faci greșeli din astea... Asta e viața, e clar că n-am jucat nimic în prima repriză"
Eugen Neagoe, antrenor Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează