FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ACS POLI 1-2

VIDEO Grozav de slabi! Rămasă fără antrenor, Botoșaniul nu se regăsește: 1-2 cu ACS Poli

Miron a deschis scorul în meciul de aseară, dar nu a reușit să aducă victoria moldovenilor // FOTO Ionuţ Tabultoc
Miron a deschis scorul în meciul de aseară, dar nu a reușit să aducă victoria moldovenilor // FOTO Ionuţ Tabultoc

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2017 00:00

Botoșănenii nu se regăsesc pe teren după demisia lui Grozavu, așa că jucătorii și-l doresc înapoi pe tehnicianul care l-a pălmuit pe Golofca.

Uite-l pe Grozavu, nu e Grozavu! Ăsta e jocul practicat la Botoșani. Antrenorul vrea să plece, conducerea nu îl lasă, dar echipa trebuie să joace avându-l pe bancă pe antrenorul cu portarii și pe Golofca încă traumatizat de evenimentul petrecut luni la Giurgiu până când cele două părți se hotărăsc.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pe o vreme desprinsă din poeziile lui Bacovia, Miron a deschis scorul cu o lovitură de cap (17) și a fugit direct la banca de rezerve pentru a lua un tricou pe care scria "Alături de Leo".

Nu este vorba de Leo Messi, care a reușit performanța de a întoarce scorul în optimile Champions League împotriva francezilor de la PSG, ci de Leo Grozavu, care este iubit de jucătorii săi și dorit în continuare la echipă, în ciuda gestului golănesc de a-l pălmui pe Golofca chiar în timpul meciului cu Astra!

Dar momentul emoționant nu a durat foarte mult. Croitoru i-a lăsat doar 5 minute pe moldoveni cu gândul la Leo și i-a trezit cu un șut de la peste 25 de metri (23).

Botoșani nu se gândește la retrogradare, dar Timișoara știe că trebuie să lupte ca să spere la încă un an în Liga 1. Așa că bănățenii profită de greșeala lui Mușat pentru a trece în avantaj pe tabelă din penalty-ul executat de Șeroni (67).

Șeroni s-a dus direct la tehnicianul Ionuț Popa să sărbătorească reușita, iar botoșănenii au rămas în căutarea unui umăr pe care să plângă înfrângerea și demisia lui Leo.

"Nu am văzut tricoul lui Miron, eram la încălzire, foarte bine că i-a dedicat mesajul acesta la gol. A trecut, ce a fost a fost"
Cătălin Golofca, mijlocaș FC Botoșani

"Absența lui Grozavu a fost un moment prielnic nouă, el își ținea jucătorii în priză prin temperamentul lui. Normal, pentru gestul său, merită suspendat"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

"Am plecat în urma unui conflict cu Grozavu de la Botoșani. Am învățat multe de la Leo și nu mi se părea normal să ies în presă și să dau într-un om care e la pământ"
Marius Croitoru, mijlocaș ACS Poli

fc botosani acs poli 1 2

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  11 Martie 2017, 11:12

Comentatorule(!???)la hentul lui Albut- in afara careului!- unde iti erau ochii,la folcloriste???Sau scrii doar ceea ce ti-au spus gazdele...superamabile???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează