FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CORONA 2-1

VIDEO Herr Inspiraţie » Lienen a obţinut prima victorie la Oţelul, 2-1 cu Corona, mizînd pe un jucător aflat la primul meci în 2013

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 21:41

Gălăţenii vor să mişte vaporul din zona nisipurilor mişcătoare. Alexandru Zaharia a marcat golul victoriei cu Corona, 2-1, la primul său meci în 2013


Căpitanul vasului, Ewald Lienen, şi-a regăsit norocul. Cu Steaua, l-a introdus pe Tudorie, iar puştiul a marcat la prima atingere a balonului, aducînd remiza. Cu Corona, aseară, a mizat pe Zaharia, la primele sale minute de fotbal, oficial, în 2013, iar mijlocaşul a punctat oferindu-i germanului prima victorie în România, la al 6-lea meci în toate competiţiile.

Click aici pentru VIDEO!

Partida debutase foarte rece pentru gazde. Buş a scăpat de Costin, iar Sergiu de sub Tîmpa l-a făcut din fentă şi pe portarul Brăneţ. Dunărenii au ripostat, destul de repede, Giurgiu marcînd şi el spectaculos, după centrarea lui Popescu.

Gazdele au apăsat pe acceleraţie, au împins jocul, dar s-au lovit de riposta fermă a lui Marc. Doar că Traian a respins ce-a respins pînă cînd Zaharia a prins un şut sănătos, după o lungă inactivitate datorată accidentării. Iar Lienen a savurat o victorie ce i-a permis să zîmbească la final: "Sper să mai fiu inspirat măcar o etapă, dar am şi băieţi talentaţi".


7 goluri a înscris Buş în 16 meciuri pentru Corona, iar restul coechipierilor au punctat doar de 6 ori pentru braşoveni

"Sînt norocos. Nu mi s-a mai întîmplat ca în două meciuri la rînd să bag doi tineri şi să dea gol la prima atingere. Şi ce execuţii!"
Ewald Lienen, antrenor Oţelul

"Noi încercăm să salvăm Corona de la retrogradare, sperăm să oferim o prestaţie bună. Voi analiza o ofertă de la Dinamo alături de familie, mai ales că am reziliat cu CFR Cluj, iar acum, în iarnă, intru în ultimele 6 luni"
Sergiu Buş, atacant Corona

Gane, scandal cu elevii săi
La finalul meciului, Ionel Gane a intrat nervos în vestiar şi şi-a apostrofat elevii, iar mai mulţi jucători ai Coronei i-au răspuns dur: "Mai lasă-ne, mă, nu mai sta cu gura pe noi, că ştim noi că joci la pariuri! Cu cîţiva jucători de-ai tăi, aduşi de la Severin. Eşti un oltean pervers!". Apoi, Gane a avut un conflict ce era să degenereze cu Chirciu, fotbalistul reproşîndu-i pe un ton dur nefolosirea sa.

598890-caseta-otelul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  08 Ianuarie 2014, 10:42

neamtul este un antrenor de clasa ...

vladutz13
vladutz13  •  14 Decembrie 2013, 09:29

Baiatul asta Zaharia era considerat un mare talent cand s-a transferat la Otelul... mai tine cineva minte? Ma bucur pt el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează