FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - OŢELUL 0-0

VIDEO HotoSTOP » Portarul Oţelului le-a blocat drumul spre victorie ploieştenilor, 0-0

Hotoboc a reușit un meci mare cu Petrolul
Hotoboc a reușit un meci mare cu Petrolul

Articol de - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 23:17

Portarul Oţelului, Dumitru Hotoboc, a avut o evoluţie senzaţională aseară şi a adus echipei lui Selymes un punct nesperat.

În mod normal, cunoscînd forţa "lupilor" de acasă, meciul de aseară sugera "din avion" o victorie lejeră a gazdelor. Dar şi din cauza oaspeţilor. Ultimul loc din Liga 1 pierduse cinci meciuri din ultimele şase şi nu mai cîştigase din 1 septembrie, cînd a bătut pe Rapid, 2-0. Totuşi, gălăţenii aveau un motiv să spere: ultimul meci a fost un egal, 1-1 cu Gaz Metan.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mîna lui Selymes a început să se vadă. Moldovenii conduşi din teren de Cernat s-au prezentat impecabil pe "Ilie Oană". Echipa a combinat, jucătorii nu au stat nici o clipă pe loc, iar schemele au reuşit să surprindă de cîteva ori apărarea lui Mulţescu. Petrolul nu a dezamăgit, şi-a creat ocazii. Echipa joacă frumos, atrage, însă se pare că a început să piardă din eficienţă. Ajunşi de nenumărate ori în faţa porţii, prahovenii n-au reuşit să treacă de portarul Oţelului.

Hotoboc, la 35 de ani, parcă desprins din rezumatele anilor 2000, a arătat că experienţa este prima calitate a unui portar. Reflexele se pierd în timp? Dacă Hotoboc ar fi fost singurul portar din lume, cu siguranţă nu am fi auzit teoria asta. A plonjat impecabil, a scos din toate poziţiile, a ieşit senzaţional pe centrări, a dat încredere. I-a făcut pe oamenii de atac ai prahovenilor să se ia cu mîinile de cap.

A fost noaptea veteranilor. Cernat a demonstrat că mai poate şi a dat impresia că putea semna cu orice echipă din Liga 1 şi ar fi primit cel puţin jumătate din laudele pe care le-a cules Sînmărtean.

Poate că cei doi, Hotoboc şi Cernat, nu vor fi de ajuns pentru menţinerea lejeră a echipei în Liga 1, însă perspectivele sînt bune. Şi minunile există!

Marinescu s-a "rupt"
Laurenţiu Marinescu a părăsit terenul accidentat după doar 26 de minute. Scăpat spre poartă, mijlocaşul de 30 de ani nu a mai ajuns o minge, ţinîndu-se de una dintre coapse. Rămas în afara gazonului, fotbalistul a primit îngrijiri, iar medicul "lupilor" nu l-a mai lăsat să intre pe teren. Astăzi urmează să facă analize suplimentare pentru a afla diagnosticul, în prezent fiind suspect de întindere, în cel mai bun caz, sau ruptură, în cel mai rău.

"Orice punct ne ajută. A fost un punct muncit, un punct de care aveam nevoie. Nu e uşor să scoţi egal la Petrolul, dar uşor, uşor începem să ne mişcăm şi acesta e un lucru bun" (Tibor Selymes, antrenor Oţelul)

"Am întîlnit o echipă ce şi-a revenit în ultima perioadă şi care s-a apărat foarte bine, ne-a distrus toate atacurile. Chiar şi aşa, am avut 5 ocazii mari din care puteam marca" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul)

640204-petrolul-otelul-0-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  05 Noiembrie 2014, 12:40

De acord cu toate notele cu exceptia lui Satli care a fost singurul care s-a zbătut. E adevărat a pierdut o minge într-o fază ce putea să continue periculos pentru Petrolul dar a avut și multe realizări. E un jucător foarte bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează