FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CFR CLUJ 0-1

VIDEO I-a băgat la apă » CFR Cluj s-a impus într-un meci plin de scîntei pe final, 1-0 cu Oţelul

Rui Pedro a marcat ieri al 3-lea gol al său în acest sezon pentru ardeleni, avînd în total 10 reușite în Liga 1
Rui Pedro a marcat ieri al 3-lea gol al său în acest sezon pentru ardeleni, avînd în total 10 reușite în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:13

CFR Cluj a învins aseară pe malul Dunării, iar Oţelul se topeşte sub spectrul ligii secunde. Încrîncenare maximă între două foste campioane ale României, care trăiesc din amintirile roz ale trecutului nu foarte îndepărtat. Oţelul a luptat să scape din zona nisipurilor mişcătoare, CFR de amorul artei.

Fără presiune, cu gîndul la contractele grase de altădată, clujenii au fost mai vii în atac, dar n-au putut învinge bara, în minutul 9, cînd Goicoechea era bătut de şutul lui Deac. Uruguayanul dintre buturile dunărenilor a prins mănuşile bune, ieri după-amiază, spre deosebire de partida cu "cîinii". A reţinut ce era de reţinut.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gălăţenii n-au fost cu mintea la partidă şi ar putea să-i coste scump cînd se va trage linia la finalul sezonului. După ce-a cerut în van două penalty-uri, Rui Pedro (80) a dat lovitura decisivă, după o fază lucrată în forţă de Tade.

Dacă Oţelul s-a îndoit iar, Miriuţă a bifat a doua victorie în 8 partide de cînd a preluat gruparea din Gruia. Aceasta şi datorită lui SuperMario Felgueiras, care a scos în prelungiri, de sub bară, lovitura liberă bătută de Popescu. Nici n-a mai contat superratarea lui Tade la ultima fază.

Clujenii au sărit pe arbitru
Ardelenii au contestat arbitrului Rădulescu două faze în prima repriză şi două în startul părţii secunde. În minutul 31, Astafei a văzut doar cartonaş galben după ce l-a călcat intenţionat pe Monroy. Clujenii au luat foc, cerînd eliminare. În minutul 36, Rui Pedro a căzut la marginea careului după o pătrundere, oaspeţii au solicitat penalty! În minutul 49, acelaşi lusitan a fost lovit de către Giurgiu, peste piciorul stîng, nu s-a acordat nimic. În minutul 52, Astafei a intrat foarte tare la Camora, dar a scăpat fără cartonaş, fiind schimbat, apoi, în scurt timp de Lienen.

7 cartonaşe galbene a adunat Cooper, prin avertismentul de ieri, urmînd să lipsească în deplasarea de la Mediaş

11 meciuri fără gol primit sînt trecute în dreptul CFR-ului în acest campionat

"S-a muncit mult, dar uzura şi-a spus cuvîntul. Presiunea locului din clasament e greu de gestionat la nivel individual. Să nu depăşim limitele şi să ne păstrăm echilibrul, nu facem încă un bilanţ!" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

"Trebuie să felicit echipa, le dau un pahar de vin. Mai sperăm la un loc de Europa, ne batem pentru locul 4. La final, au fost mulţi nervi, doar o discuţie mai aprigă. Aş vrea ca Rui Pedro să rămînă la noi" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)

612848-otelul-cfr-0-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fanotelul
fanotelul  •  14 Aprilie 2014, 12:43

Domnule reporter daca erai atent la meci observai ca arbitrul a aratat cartonasul galben lui Cooper dar dupa protestele galatenilor si interventia arbitrului de rezerva i-a fost anulat si acordat corect lui Astafei cel care facuse dealtfel faultul

kossu
kossu  •  14 Aprilie 2014, 11:38

Bine, Miri, am început să mai dăm și noi cu șutu-n loabdă, că mă săturasem de cât începuserăm să alergăm numa' tot pe lângă ea. Dacă l-ai făcut până și pe „prințul” Rui să alerge ca apucatul 90 de minute după bășică, atunci - din punctul nostru de vedere - nu ești deloc un caz pierdut. Ai început să-i citești și te pricepi să-i motivezi. Dacă se rezolvă cumva problema cu banii, am putea avea o șansă să ne batem la cupele europene din campionatul viitor. Rugăminte de ardelean care a văzut multe: etapa viitoare, cu „foștii”, vă rugăm din suflet NU FACEȚI CADOURI. Moldovenii se pot salva și singuri, sunt alte echipe mai leșinate decât a lor care să pice în „B”.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  14 Aprilie 2014, 11:38
Postat de albusibiu pe 14 Aprilie 2014, 11:15

Asteptam acum comentariile privind traditionala reciprocitate CFR-Otelul din cateva minti bolnave de pe aici.

D-le Albu va astept cu mare interes pe Tribuna ! Toate cele bune.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează