FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 1-0

VIDEO Ianis Hagi o îngenunchează pe Poli Iași, 1-0, iar Viitorul urcă până pe locul 3!

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 23:41

Viitorul a câștigat pe teren propriu cu Poli Iași, 1-0, în primul meci al etapei a 9-a din play-off, grație golului reușit de Ianis Hagi în minutul 84. Echipa lui Hagi a urcat până pe 3 și a devansat-o temporar pe U Craiova. 

Partida a debutat cu intrarea criminală comisă de Mihăescu asupra lui Ianis Hagi, astfel că echipa lui Stoican a jucat încă din minutul 9 în 10 oameni.

Favorizată de avantajul numeric, Viitorul s-a aruncat spre poarta gazdelor, pe care nu a reușit însă să o perforeze în primele 45 de minute. Ianis Hagi și-a încercat norocul de la distanță în minutul 16, dar Koșelev a respins în corner. Cinci minute mai târziu, o acțiune superbă a Viitorului s-a încheiat cu șutul în bară al lui Cicâldău.

Campioana en-titre a continuat să preseze, Voduț ratând o ocazie importantă în minutul 33, când a finalizat neinspirat după o deviere a colegului Gavra.

Tot Viitorul a controlat și repriza secundă, iar Gavra a mai ratat o ocazie notabilă, în minutul 59, când a reluat slab cu capul o centrare a lui Lima Duarte.

În minutul 66, echipa lui Hagi a avut și un gol anulat, decizia fiind însă una corectă, Voduț aflându-se în în poziție afară din joc în momentul în care a reluat în poartă, cu capul, o centrare venită din flancul stâng.

Ianis Hagi, în minutul 84, a fost cel care a adus victoria izbăvitoare la Ovidiu. Acesta a șutat puternic de la 18 metri, mingea a fost ușor deviată de Jagodinskis, suficient cât să-l deruteze pe goalkeeper-ul Koșelev.

10 goluriîn 51 de meciuri are Ianis Hagi în Liga 1

Grație victoriei, Viitorul urcă pe locul 3, cu 35 de puncte, devansând-o la golaveraj pe U Craiova. Campioana en-titre va avea însă o ultimă etapă infernală, când urmează să joace pe terenul lui CFR Cluj, principala favorită la câștigarea titlului.

Poli Iași rămâne cu 24 de puncte și va încheia play-off-ul pe ultimul loc. Ieșenii au o singură victorie, reușită etapa trecută cu FCSB.

Viitorul - Poli Iași 1-0
A marcat: I. Hagi '84

Viitorul: Buzbuchi - Mladen, Hodorogea, De Nooijer, Ganea - Lopes, Cicâldău, Vână - Gavra, Voduţ, I. Hagi
Rezerve: Tordai, Casap, Twumasi, Ciobanu, Mălăele, Căpuşă, Dumitrescu
Antrenor:
Gheorghe Hagi

Poli Iași: Koșelev - Bosoi, Jagodinskis, Frăsinescu, Panţîru - Danale, Cioinac, Mihăescu, Ştefănescu - Zaharia, Kizito
Rezerve: 
D. Rusu, Cristea, Zaharia, Chelaru, Rus, Dodan, Vlădeanu
Antrenor:
Flavius Stoican

Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti - Argeş)
A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa - Bistriţa Năsăud)
A2: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel - Argeş) 

Clasament Liga 1

Program Etapa 9-a Play-off

Vineri, Viitorul - Poli Iași 1-0
Duminică, 21:30 Astra Giurgiu - CFR Cluj
Luni, 20:45 U Craiova - FCSB

Program Etapa 9-a Play-out

Vineri, ACS Poli - Juventus București 2-0 Detalii aici
Sâmbătă, 13:00 FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe
Sâmbătă, 21:30 Dinamo - FC Botoșani
Duminică, 18:00 Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
bazileon
bazileon  •  12 Mai 2018, 14:01
Postat de alskar pe 11 Mai 2018, 22:22

la regulament stă că e de roșu. Ambele tălpi pe tibia și glezna prințișorului. Doar norocul a făcut că nu i-a ”dezintegrat integritatea”. Nu trebuie să așteptăm să vedem fracturi externe, oase, sânge, organe atârnând p-afară, leșin, resuscitare ca să se dea roșu.

Sunt de acord, se putea da rosu, nu trebuia sa-i provoace cine stie ce leziune. Dar mi se pare clar ca in alte circumstante galbenul ar fi fost suficient.

bazileon
bazileon  •  12 Mai 2018, 13:56
Postat de cristi_oase pe 12 Mai 2018, 01:22

Teas intreba daca sti ce inseamna pleava dar sunt sigur ca te-am facut curios si o sa te uiti in dictionarul limbi romane. O sa ramai surprins Ha ha ha chiar nu stiai *** ha ha

In dictionarul de sionime scrie: pleava = cristi-oase

1668012466755844
Cornel Burcea  •  12 Mai 2018, 08:53

Rusine,Rusine,Rusine asa o s-a aveti specratori mamicile de la academie dl comentatori "sportivi" inca odata RUSINE. Bagatil in nationala si lasati-ne odata inpace

Vezi toate comentariile (37)
Comentează