FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - U CLUJ 4-0

VIDEO Iaşiul respiră! » CSMS a făcut show în meciul cu U Cluj: scor 4-0

Keita a marcat primul său gol în acest sezon de Liga 1
Keita a marcat primul său gol în acest sezon de Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 noiembrie 2012 00:02

Liviu Ciobotariu şi-a salvat, pentru moment, scaunul de antrenor al ieşenilor după o victorie zdrobitoare împotriva "şepcilor roşii".

O mînă de oameni a mai stat aseară lîngă CSMS Iaşi, echipă ce marcase un singur gol în ultimele opt runde, condusă de un preşedinte, Florin Prunea, care a refuzat să plece din Copou deşi a fost demis.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fidelitatea fanilor a fost răsplătită repede, Keita deschizînd scorul în minutul 3. Clujul a avut posibilitatea de a reintra în joc în minutul 14, cînd Cleiton a trimis peste poartă, dar a căzut peste şapte minute, cînd Szilagyi a provocat un penalty, transformat de Tincu, şi a fost eliminat. Restabilirea echilibrului numeric, după o intrare dură a lui Petrovici (35), nu a oprit fluxul de goluri al gazdelor, care a continuat după cadoul oferit de Balauru lui Straton (42).

Oaspeţii nu au dezarmat nici la 3-0, însă Dinu (45), Cleiton (46 – bară) şi Gheorghe (52) au ratat ocazii importante de relansare a jocului. Zarurile au fost definitiv aruncate după reuşita lui Ţigănaşu, din minutul 62, care a închis tabela la un scor incredibil chiar şi pentru gazde.

Rezultatul îi salvează scaunul lui Ciobotariu şi renaşte speranţele de salvare în Copou.

"A fost un scor ciudat într-o seară ciudată. Este cel mai slab meci! Au fost multe lucruri inexplicabile care s-au întîmplat în această seară" (Marius Popescu, antrenor U Cluj)

"Sînt bucuros că am obţinut a doua victorie la Iaşi. Era foarte important să cîştigăm, era o presiune mare pe umerii jucătorilor mei" ( Liviu Ciobotariu, antrenor CSMS Iaşi)

534258-csms-u.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Prunea nu renunţă
Florin Prunea a dat un interviu pentru DigiSport chiar înaintea meciului din funcţia de preşedinte al celor de la CSMS Iaşi, chiar după ce clubul a emis un comunicat conform căruia Prunea nu va mai colabora cu echipa din Copou din cauza rezultatelor slabe. Fostul portar a declarat că nu are de gînd să plece: "Aici e şi munca mea şi nu vreau să renunţ, cu ceva şansă am fi putut fi mai sus în clasament. Nu voi pleca de la echipă, avem multă treabă de făcut".

Doi eliminaţi în 15 minute
Ambele echipe au rămas în 10 încă din prima repriză. Primul a fost căpitanul clujenilor, Szilagyi, acesta fiind eliminat uşor, însă cu acoperire regulamentară, după ce l-a faultat pe Herghelegiu în careu (20). Arbitrul Cojocaru a considerat că ieşeanul ar fi rămas în situaţie eminentă de gol. De partea cealaltă, Petrovici a primit direct "roşu", după ce încasase şi un "galben" cu cîteva minute înainte. Sîrbul i-a pus talpa pe tibie lui Apostol Muzac, iar eliminarea a fost perfect justificată (35).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  03 Noiembrie 2012, 18:15

Scor mare...in cinstea noilor investitori ???

dodo_1919
dodo_1919  •  03 Noiembrie 2012, 12:59

Suntem pe spate fara blaturile Prodancai !

harison
harison  •  03 Noiembrie 2012, 12:23

De investitorul german ce se mai aude?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează