FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CSMS IAŞI 2-2

VIDEO Împiedicaţii » Ceahlăul şi CSMS Iaşi s-au încurcat reciproc, 2-2, în lupta pentru salvare

Articol de - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 20:23

CSMS Iaşi rămîne fără victorie, chiar şi cu al treilea antrenor din acest sezon, după 2-2 cu Ceahlăul


Iaşiul chiar nu poate să cîştige, orice s-ar întîmpla! Nou-promovata nu a bătut pe nimeni în 12 etape. E la al treilea antrenor, Napoli, după ce i-a sacrificat pe Lăcătuş şi pe Chirilă. Şi joacă din ce în ce mai bine, dar degeaba. A condus pentru a doua rundă consecutiv, dar a înregistrat rezultate identice, 2-2 cu Botoşani şi cu Piatra Neamţ. Dar un punct în situaţia în care se găsesc albaştrii nu înseamnă nimic, doar încă o rundă petrecută în subsol.

Click aici pentru VIDEO!

Novac şi golgeterul retrezit, Wesley, apropiaseră minunea, dar trupa lui Napoli a picat de tot în partea a doua a jocului. A alergat din ce în ce mai puţin, s-a retras şi n-a fost capabilă să conserve avantajul.

Cîrjan şi Mîndruşcă au înscris de două ori, cu noroc de fiecare dată, şi au mai anulat o şansă de victorie a Iaşiului. Pentru Ceahlăul, remiza e decentă, ai lui Florin Marin rămîn la mijlocul clasamentului.

"Am făcut greşeli în apărare, aşa am ratat victoria. E complicată situaţia noastră, dar ştiam că e aşa de cînd am acceptat postul"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

"Atitudinea a făcut diferenţa astăzi. În prima repriză n-am fost deloc concentraţi, am luat două goluri din două centrări, apoi am schimbat foaia"
Florin Marin, antrenor Ceahlăul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 10:52

Iaşiul chiar nu poate să cîştige, orice s-ar întîmpla! Nou-promovata nu a bătut pe nimeni în 12 etape. E la al treilea antrenor, Napoli, după ce i-a sacrificat pe Lăcătuş şi pe Chirilă. Şi joacă din ce în ce mai bine, dar degeaba. A condus pentru a doua rundă consecutiv, dar a înregistrat rezultate identice, 2-2 cu Botoşani şi cu Piatra Neamţ. Dar un punct în situaţia în care se găsesc albaştrii nu înseamnă nimic, doar încă o rundă petrecută în subsol. _ foarte clar rezumat, scurt si cuprinzator. de fapt, se poate face o scurta observatie : la urma urmei, un punct este mai bun decat nimic. si nici ceahlaul nu sta chiar pe roze. nu intotdeauna este posibil sa castigi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează