FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA TÂRGU MUREȘ 1-0

VIDEO În ciuda problemelor, Astra începe anul cu o victorie în fața lui ASA Târgu Mureș, scor 1-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 22:01

Astra a început partea a doua a campionatului cu o victorie pe teren propriu în fața lui ASA Târgu Mureș, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a.

ASTRA - ASA TÂRGU MUREȘ 1-0 VIDEO / TEXT
A marcat: Seto 28

Giurgiuvenii au început mai bine meciul și după 24 de minute Seto a deviat un balon spre Ioniță, însă acesta a șutat pe colțul scurt din interiorul careului și mingea a fost trimisă în corner.

Unicul gol al partidei a veni în minutul 28, când Budescu a deviat mingea la Seto, japonezul a ajuns în poziție centrală și l-a învins pe portarul Pap.

Campioana României a urcat acum pe locul 6, poziție de play-off, cu 32 de puncte. De partea cealaltă, ASA se află pe locul 13, cu 9 puncte.

Echipele de start:

Astra: Lung jr. - A. Stan, Săpunaru, Fabricio, J. Morais - Lovin, Seto - Al. Ioniță, Budescu, Teixeira - D. Niculae

ASA: Pap - Velayos, G. Mureșan, Rougkalas, Mendy - Balgiu, Candrea, Petriș - Nicoliță, Bâtfoi, Ciolacu

 
 

BURSA TRANSFERURILOR

Astra
Antrenor: Marius Șumudică (confirmat)
Veniri: Belu (ASA Tg. Mureș), S. Buș (Sheffield Wednesday), Pițian (Pandurii), Wellington (AEL Limassol), Boboc (CS Mioveni), Budescu (Dailan Yifang)
Plecări: Lazici (contract reziliat), Alibec (Steaua)

  ASA Tg. Mureș
Antrenor: Ilie Stan (nou)
Veniri: Nicoliță (CS Făurei), Bolboașă (Petrolul), Ed. Pap (Luceafărul Oradea), Dulap (Șoimii Pâncota), Velayos (Racing de Ferrol), Rougalas (OH Leuven), Balgiu (CS Afumați), Sin (Unirea Tărlungeni), Bâtfoi (CS Balotești), Medina (FC Sioni Bolnisi), Podar-Petho, S. Tamaș, Petriș, Schieb (liberi de contract)
Plecări: Belu (Astra), Cordoș (Maziya Sports and Recreation), Kuku (FC Botoșani), Mingote (Craiova), Dobrosavlevici (Chiajna), Vl. Morar (Viitorul), Hamed (Pandurii), G. Matei (Gornik Leczna) Netzer, Borza, Iacobovici, Al. Ioniță I, Viciu, Feketics, Zicu, F. Andre, Oct. Ursu, R. Surdu (contracte reziliate)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  03 Februarie 2017, 23:50

Atat de profesionisti sunt sustinatorii lui jiji, incat n-au gasit nici o poza de la meciul de azi, fiind nevoiti sa puna de la meciul Astrei cu Viitorul. Aaaaaa stati ba ca astia fac jurnalism numai din copy-paste de pe la sursele gen DigiSport si daca aia n-au pus poza de la meciul de azi, normal ca sustinatorii lui jiji n-aveau la ce sa dea copy-paste si asa au fost nevoiti sa gaseasca pe net o poza de la alt meci.

1425838917717550
John Milne  •  03 Februarie 2017, 23:14
Postat de observator_federal pe 03 Februarie 2017, 20:45

Budescu, un "decar" veritabil, un fotbalist de creatie care joaca un fotbal spectaculos si eficient! Si asta fiindca este tehnic, puternic si inteligent. Cat de penibil Iordanescu, selectionerul care a sacrificat Nationala (interesul national adica!) pentru a sprijini falsele ierarhii valorice din fotbalul nostru aducatoare de castiguri financiare pentru cei ce vor sa cumpere ieftin si sa vanda scump... Coruptia distruge (si) fotbalul!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Februarie 2017, 22:10
Postat de travka pe 03 Februarie 2017, 21:58

prietene lasa-l pe sarmaluta, vezi ca v-au egalat in clasament 32 de puncte, maine va bate Viitorul de va rupe si daca CFR castiga aveti mari sanse dar MARI sa nu prindeti play off =))) v-au plecat cei mai buni 3 jucatori de atac si a venit bomba ala dat afara din israel ca un terminat hahahahah hai cu playout ul

Esti ingrijorat pentru Dinamo garcon ? eternul interes pentru capra vecinului te defineste perfect.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează