FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - OȚELUL 4-1

VIDEO În genunchi » Oțelul a pierdut la Giurgiu la scor și a devenit prima echipă retrogradată matematic

De Amorim și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în meciul cu Oțelul
De Amorim și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în meciul cu Oțelul

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 00:00

Astra n-a avut milă de gălățeni și i-a trimis în Liga a doua! Budescu a deschis scorul în minutul 17, după ce Tembo i-a pierdut pe drum pe Popescu și pe Sissoko.

După nici un minut, Oțelul a dat replica, iar Popa a prins un șut superb, direct la vinclu, de la 30 de metri, iar Lung a fost doar spectator. Giurgiuvenii n-au cedat și au continuat să preseze, iar la pauză tabela arăta deja 3-1 pentru ei, după ce Alibec (28) și Takayuki (45+1) au marcat și ei, după niște faze în care defensiva oaspeților s-a întrecut în gafe.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Resemnați, gălățenii n-au mai arătat nimic. Cernat nu s-a văzut deloc, iar Astra a rămas sus, de parcă ar fi avut nevoie să-și îmbunătățească golaverajul. De Amorim a punctat și el (59), iar scorul putea fi și mai mare, însă Budescu și ai lui au căutat spectacolul în locul unor execuții simple.

S-a terminat 4-1, cu două certitudini pentru sezonul viitor: Astra în Europa și Oțelul în Liga a 2-a.

"99% sîntem calificaţi în Europa. Dacă se vor rezolva problemele de la Astra voi rămîne aici. Am avut o discuţie cu ei azi şi îşi doresc foarte mult să continuăm"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"E foarte greu dacă nu iei bani, dar nu avem ce face. De exemplu, Gorupec nu a luat nici un ban de cînd a venit la Astra. A venit ieri, ne-a salutat şi a plecat. Îi dau şi lui dreptate"
Constantin Budescu, atacant Astra

astra otelul 4 1

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close