FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-2

VIDEO Incidente la vestiare după Dinamo - Steaua » MM a incitat şi a fost lovit de un secund dinamovist!

Articol de - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 13:50

Managerul Stelei a provocat un scandal în zona vestiarelor şi a încasat o sticlă în cap de la secundul Daniel Timofte.

Finalul partidei a fost urmat de incidente serioase în zona vestiarelor. Mihai Stoica a început să ţipe pe tunel şi să înjure, "m..e, javrelor!", moment în care Daniel Timofte l-a lovit cu o sticlă în cap! Fostul internaţional e antrenor secund şi a aruncat în MM cu sticla pe care o avea în mînă de cînd părăsise terenul.

VEZI VIDEO AICI!

Echipele ajunseseră în cabine în momentul în care au luat naştere incidentele, dar au ieşit cîţiva jucători, alertaţi de gălăgie, şi s-au implicat în conflict. Inclusiv Reghecampf a participat şi taberele s-au înjurat şi s-au împins.

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a încercat să scape de stewarzii care interveniseră şi să ajungă la MM ca să continue lupta, dar managerul şi restul oamenilor din staff au revenit în vestiare în urma intervenţiei oamenilor de ordine.

 

Managerul nu s-a oprit în acel punct, s-a dezbrăcat şi prin geamul cabinei a continuat să facă semne obscene şi să înjure, arătîndu-le dinamoviştilor care-l vedeau şase degete, numărul victoriilor consecutive pe care Steaua le-a strîns în partidele cu rivala.

Observatorul Claudiu Popa a anchetat evenimentele întrebînd martori care asistaseră la încăierare şi a scris în raport despre ce s-a petrecut.

"N-am făcut altceva decît să număr pînă la şase, numărul de victorii consecutive ale Stelei. Nu mai ştiu dacă am fost lovit cu o sticlă, eram prea exuberant" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Ne uităm de sus, de foarte sus la nişte băieţi îmbrăcaţi în roşu, pe care nici nu-i mai vedem de cît de jos sînt" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Am fost înjurat ca la uşa cortului de un cetăţean, înţeleg că-l cheamă Bogdan Bălănescu, BB. Nu ştiam cine e, i-am şi zis "Mă înjuri fără să ştiu cine eşti! Mai întîi prezintă-te!" (Mihai Stoica, manager Steaua)

IRONIILE LUI MM

La finalul partidei, dar şi după ce se consumase episodul cu incidentele din faţa vestiarelor, Mihai Stoica a vorbit şi a avut un discurs ironic la adresa rivalei din Ştefan cel Mare. Iată cele mai interesante replici pe care MM le-a avut:

- "Sincer vă spun, dacă vom întîlni în continuare în campionat adversare de genul celei pe care am avut-o în seara asta, atunci vom cîştiga lejer titlul numărul 25"
- "Abia aştept raportul InStat, cred că va fi cea mai mare diferenţă din istoria modernă a acestui derby"
- "I-am aşteptat pe cei 40.000 de dinamovişti. Unde au fost? Nu i-am văzut, au anunţat vreo 28.000, dar cred că au fost maxim 25.000"
- "Cosmin Matei a zis că ne nenoroceşte, ne-a cam nenorocit rău...Ha, ha, ha!"
- "Dacă îi vopseam pe tălpi pe cei de la Dinamo, terenul nostru rămînea nepătat"
- "Îi anunţ pe cei de la Dinamo că va fi nenorocire în retur. Se va juca tot aici, dar noi vom fi 50.000, iar de ei va fi rău"
- "E a şasea victorie consecutivă în faţa lui Dinamo şi aici includ şi finala Cupei României din 2011. Chiar mă simt reconfortant"
- "Concluzia serii e doar una. Au scăpat ieftin, dar nu se va mai întîmpla"

"Ca să le răspund şi eu steliştilor. Dacă vor continua să facă achiziţii de marcă precum Piovaccari şi Adrian Cristea, cred că decalajul existent între ei şi noi din momentul de faţă îl vom reface mai repede decît m-aş fi aşteptat" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (234)
meda1vs
meda1vs  •  19 August 2013, 08:59

P.S. ,,NU E'' steaua!Citez din Aliuta.

meda1vs
meda1vs  •  19 August 2013, 08:56
Postat de tigruzzu pe 13 August 2013, 06:42

Cert e că i-a ”penetrat” garda coanei Mița... Cur\/ul ăsta din cutia de carton trebuie oprit prin suspendare sau declarare persona non-grata la cât incită și la câte conflicte creează. Într-o zi o să se ajungă la sânge dacă e lăsat să continue...

A...era sa uit:tigruzzu, aici comenteaza doar cei din liga 1, tata.Sorry...Nu uita sa pui ceasul sa sune...

meda1vs
meda1vs  •  19 August 2013, 08:54

MM Stoica nu e baiat rau.El vorbeste mult pentru ca, in caz de nu stiati, are o problema medicala:are o infectie pe limba de la firele de par din ,,qur''- ul lui Berbecali.

Vezi toate comentariile (234)
Comentează