FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - CFR 2-2

VIDEO Încurcă-granzi » Corona Braşov a reuşit să scoată o remiză şi cu CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 martie 2014 10:31

Cea mai slabă echipă din Liga 1 a remizat aseară şi cu CFR, după ce în tur furase puncte şi de la alte formaţii cu greutate, ca Steaua, Dinamo sau Pandurii.

Lanterna roşie a clasamentului, Corona a arătat din nou, aseară, că merită un loc mai bun în clasament. Sau cel puţin mai multe puncte. După ce a scos egaluri răsunătoare în meciurile cu Steaua, Dinamo sau Pandurii, a venit rîndul CFR-ului, altă echipă cu buget şi pretenţii diametral opuse echipei de sub Tîmpa.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La sfîrşitul primei reprize zarurile păreau deja aruncate în favoarea clujenilor, tînărul Negruţ marcînd o "dublă" în minutele 18 şi 21. Mai mult, în minutul 37 arbitrul a dictat penalty pentru CFR, însă căpitanul Cadu şi-a bătut joc de ocazia de a majora scorul şi a trimis slab în braţele lui Marc.

Repriza a doua a fost fantastică. Mai întîi, braşovenii reduc din diferenţă prin Neacşa, gol de efect din lovitură liberă, direct la vinclu (60). Peste doar un minut, Buş a primit al doilea galben şi şi-a lăsat echipa în 10.

Ciudat, după eliminarea lui Buş, cei de la Corona au devenit şi mai periculoşi şi au ameninţat continuu poarta lui Felgueiras. În minutul 85, Coman a reluat sec în centrul careului mic, direct în plasa porţii clujene, pentru 2-2. Finalul i-a prins pe clujeni în careul advers, unde Rada a avut o şansă de a marca, dar a tras slab din cădere.

Negruţ şi şpaga de 7.000 de euro
Sergiu Negruţ, 20 de ani, marcatorul celor două goluri ale clujenilor, a bifat pînă acum 4 meciuri în prima ligă. În 2010, Gazeta Sporturilor a scris că Negruţ nu a mai fost chemat la "naţionala" de juniori de către Florin Cheran pentru că tatăl fotbalistului a refuzat să-i dea şpagă 7.000 de euro.

"Sînt mulţumit de joc, dar acest punct nu ne ajută foarte mult acasă. În patru etape am întîlnit Astra, Dinamo şi CFR, nu a fost uşor să trecem peste aceste momente" ( Ionel Gane, antrenor Corona)

"Dacă marcam din penalty închideam meciul. Nu ştiu de ce nu am mai avut aceeaşi atitudine şi în repriza secundă. O să am o discuţie cu jucătorii, să înţeleg ce s-a întîmplat în repriza secundă" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)

609181-corona-cfr-cluj-2-2.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
kossu
kossu  •  15 Martie 2014, 10:10

Granzi? Nu mai suntem „granzi” de mult. Dacă-l păstrau pe Neluț Roșu și pe Buș, acum nu mai trebuia să ne uităm cum se dau cap în cap Monroy cu Djokovic sau cum calcă pe minge Tade în timp ce el se uită după ea pe sus. Eh, noi să fim sănătoși. La anul vine sigur Messi, că nu s-a înțeles cu Varzelona, îl ia Arpi la pachet cu încă doi mai bunicei de-acolo. Facem iar echipă. :)) Acuma serios, poate se prinde și Muri că nu mai mere cu jucători de împrumut. Ăștia nu se gândesc decât cum să nu se accidenteze înainte de a se întoarce la cluburile lor. Și are dreptate Miriuță, în trecut străinii aduși veneau cu foamea-n ei, ăștia vin ca la pedeapsă, nu-i interesează CFR.

kmikaz
kmikaz  •  15 Martie 2014, 09:16

cadu asta e praf !!!...golul egalizator s-a marcat de langa el, din fata lui si nici macar nu l-a incomodat pe ala :))...dc nu l-a lasat pe negrut sa faca si el hattrick la debut ?!...s-a bagat el sa bata 11m :))))....cum draq il mai tin astia la echipa pe nulitatea asta de cadu ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează