FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - ASTRA 1-0

VIDEO Îngropaţi de grevist! » Ben Youssef a greşit decisiv la golul marcat de Botoşani, Astra pierde ritmul: 0-1

Silviu Lung Jr. nu s-a putut opune șutului deviat de Ben Youssef
Silviu Lung Jr. nu s-a putut opune șutului deviat de Ben Youssef

Articol de - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 00:21

Paul Batin a adus victoria în faţa vicecampioanei, cu largul concurs al fundaşului Ben Youssef, cel care refuzase să facă deplasarea la Liberec.

Decizia patronului Astrei, Ioan Niculae, de a întîrzia plata salariilor jucătorilor l-a scos din minţi pe tunisianul Ben Youssef. Acesta a refuzat să facă deplasarea joi, la meciul retur din turul 3 preliminar din Europa League.

Iniţial, fundaşul fusese anunţat de către conducere că nu va mai face parte deloc din planurile echipei din cauza comportamentului său. Totuşi, tehnicianul a decis să-şi calce pe inimă şi să-l introducă în teren. Din păcate, s-a dovedit o mişcare complet greşită!

Ben Youssef a fost cel care şi-a "îngropat" tehnicianul, în minutul 86, cu o intervenţie neinspirată la şutul lui Batin, care l-a păcălit pe portarul Astrei, Silviu Lung.

Şi pînă atunci meciul fusese unul demn de uitat pentru giurgiuveni. Isăilă a decis să-şi odihnească două din piesele grele, Fatai şi Găman, ţinîndu-i rezerve. Iar echipa care marcase 7 goluri în primele două etape din Liga 1 a părut una de duzină, giurgiuvenii nereuşind în primele 45 de minute nici măcar un şut pe poartă!

Nici a doua repriză n-a fost mai brează, singura ocazie a meciului de pînă la gol fiind ratată de Batin (62), dintr-o poziţie foarte bună. Norocul s-a numit Alexandru Tudor, care i-a mai ţinut treji pe spectatori cu cele 13 cartonaşe galbene şi unul roşu acordate cu generozitate ambelor combatante.

"E o mare dezamăgire că nu am reuşit să cîştigăm acest meci, dar sîntem o echipă mare şi trebuie să trecem repede peste asta şi să ne gîndim la următorul meci" (Kehinde Fatai, atacant Astra)

"Sînt supărat pentru că nu am reuşit să ne impunem. Fotbalul îţi mai aduce şi necazuri, nu doar bucurii. E şi vina jucătorilor mei fiindcă au luat meciul uşor, au crezut că va fi simplu" (Ioan Niculae, patron Astra)

629595-botosani-astra-0-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

"Programare idioată a Ligii!"
La final, finanţatorul Astrei, Ioan Niculae, a criticat la DolceSport decizia LPF de a programa meciul de la ora 17:00. "Pe lîngă faptul că noi nu am avut deloc noroc în acest meci, nu pot să nu observ programarea meciului, care a început la ora 17:00. O programare idioată din partea celor de la Ligă. Nu pricep de ce a trebuit să jucăm pe o căldură insuportabilă cînd se putea programa acest meci fără probleme o oră mai tîrziu!". La ora startului, la Botoşani erau 32 de grade!

Au ajuns la spital
Anunţat titular de Leo Grozavu, mijlocaşul moldovean Valeriu Tiron a fost înlocuit cu doar cîteva minute de startul partidei. Acestuia i s-a făcut rău din cauza căldurii, avea dureri puternice de cap şi o stare de ameţeală accentuată, fiind transportat la spital. Locul lui a fost luat de camerunezul Michael Ngadeu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:07
Postat de inexistentus pe 11 August 2014, 20:33

Silviu Lung Jr s-a opus, dar n-a fost in stare. Gol frumos al lui Batin.

si victorie surprinzatoare a gazdelor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:07
Postat de solomon_i pe 11 August 2014, 12:49

Bravo GSP ! Ati gasit tapul ispasitor...!

..)) l-au cautat cu lupa !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:06

grevist, negrevist, asta e o mare tranteala. si-au luat bani de la pariuri.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează