FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CEAHLĂUL 2-0

VIDEO Întoarcerea "Regelui" » Gică Hagi a cîştigat primul meci ca director tehnic: 2-0 cu Ceahlăul

Articol de - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 00:06

În ziua în care Gheorghe Hagi a preluat funcţia de director tehnic al Viitorului, elevii săi au reuşit prima victorie din acest campionat, 2-0 cu Ceahlăul.

"Echipa are nevoie de mine, e momentul să mă implic!", a declarat Gheorghe Hagi înaintea meciului. A anunţat instalarea într-o funcţie pe care o executa deja, din tribună, la meciurile de acasă. Este vorba de director tehnic. Şi rezultatele nu au întîrziat să apară. Mai mult, au venit la doar cîteva ore, în faţa unei trupe grele în ultima vreme, Ceahlăul condus de Florin Marin.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

E drept, meciul nu a fost unul strălucit, "Regele" va avea mult de lucru. Viitorul a avut şi meciuri mai bune, dar fără puncte. Oamenii de atac au funcţionat bine, Tănase şi Mitriţă marcînd cîte o dată.

Cele două goluri au avut un element comun: la prima reuşită, a lui Tănase, Nikolov a prefaţat totul printr-o "bombă" respinsă cu greutate de Jovici, în faţă, iar "decarul" lui Vintilă a punctat.

Al doilea gol a fost superb: Mitriţă a tras de la 20 de metri, impecabil, sub bară, iar sîrbul nu a putut opri "torpila" micuţului mijlocaş ofensiv. Evoluţia foarte bună a lui Nikolov a fost umbrită de un "roşu", încasat pentru o talpă aplicată în zona sensibilă a unui adversar.

Mai important decît rezultatul este faptul că Hagi va fi din nou, oficial, aproape de echipă. Pentru Viitorul începe o nouă eră. Timpul va dovedi dacă a fost decizia corectă.

"Voi sta şi pe bancă la meciurile viitoare. Am ştiut că băieţii au nevoie de mine şi am decis să mă implic. Le-am dat încredere şi curaj, dar mai au de tras pînă să ajungă la o maturitate fotbalistică" (Gheorghe Hagi, director tehnic Viitorul)

"Chiar dacă am luat roşu, totul a ieşit bine şi mă bucur. E o onoare să îl avem pe Gheorghe Hagi lîngă noi. Ne va ajuta foarte mult" (Boban Nikolov, fundaş Viitorul)

"Am dat de o echipă mai bună decît noi şi am pierdut. Nu există formaţie care să nu fie înfrîntă" (Florin Marin, antrenor Ceahlăul)

633786-viitorul-ceahlaul-2-0.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
breitner
breitner  •  14 Septembrie 2014, 18:08

Spre Liga a 2 a cu regele analfabetilor pe banca!

chimir_sen
chimir_sen  •  14 Septembrie 2014, 16:23
Postat de chimir_sen pe 14 Septembrie 2014, 16:17

Antrenorul pwoully ... Un analfabet ... Un jjegg blatist ... Un ckăckat ...

Maradona din Carpați... De râsul curcilor ... Păi Maradona a câștigat titlul în Italia când nici 1% nu-i dădeau șanse lui Napoli ,a câștigat un campionat mondial de unul singur ... iar blatistul ăsta a retrogradat cu Brescia ... Despre ce vorbim ? Ca fotbalist a fost de nivelul unui Hakan Sukur , ca antrenor este muuuult sub bețivanul TIR-ist Liță ...

chimir_sen
chimir_sen  •  14 Septembrie 2014, 16:17

Antrenorul pwoully ... Un analfabet ... Un jjegg blatist ... Un ckăckat ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează