FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - OŢELUL 0-0

VIDEO Inundaţi! » Remiză albă, murdărită de noroi în U Cluj - Oţelul: 0-0

Hotoboc a fost din nou la post
Hotoboc a fost din nou la post

Articol de - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 23:03

Meciul a fost stricat de starea gazonului, execrabil din cauza ploii. Revirimentul Oţelului s-a bazat pe Cernat şi Cristea, doi jucători foarte tehnici. Moldovenii voiau o victorie pe Cluj Arena, însă chiar n-a fost ziua în care să se gîndească la aşa ceva.

Duşmanul cel mai mare al acestui gen de jucători este un teren greu, iar de asta au avut parte ieri tehnicii lui Selymes.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dacă în prima repriză forţele au fost apropiate, cele două formaţii preluînd iniţiativa pe rînd, în partea a doua gălăţenii au văzut că nu se pot obţine prea multe. Moldovenii s-au retras treptat, ajungînd să se apere aglomerat.

Orice pentru egal! Imaginaţia lui Cernat nu mai avea loc pe teren într-o echipă setată pe distrugerea jocului, iar "decarul" a ieşit după o prestaţie fără realizări. Totuşi, Oţelul era să lovească! Din păcate pentru oaspeţi, pe o contră, Jula, cu latul, a lovit doar bara!

Disputa n-a fost una neatractivă. Dimpotrivă! Iar dacă inconstanţa a început să caracterizeze "greii" din vîrful clasamentului, în partea de jos au început să se mişte lucrurile. Cel puţin combatantele de aseară au arătat că şi "retrogradatele" pot juca fotbal. Primăvara se anunţă incendiară!

Ce se întîmplă cu "Arena" clujeană?!
Deşi este una dintre cele mai moderne din România, recent construită, Cluj Arena s-a prezentat foarte prost ieri. Din cauza vremii nefavorabile, gazonul a fost extrem de afectat, în special în preajma celor două porţi, dar şi în margini. Pe lîngă brazdele care săreau pe extremele terenului, existau şi porţiuni în care erau bălţi, obligînd cele două echipe să se ferească de acele zone.

"Orice punct este important. Păcat că nu ne-am putut face jocul, deşi cu puţin noroc reuşeam să şi batem. L-am introdus pe Jula repede din cauza terenului, aveam nevoie de un vîrf pe care să aruncăm toate baloanele" (Tibor Selymes, antrenor Oţelul)

"Nu ne mulţumeşte egalul, meritam să învingem în condiţiile în care ne-am creat ocazii mari. Cu acele bălţi pe teren nu se putea juca spectaculos" (George Ogăraru, antrenor U Cluj)

"Mă bucur că am putut ajuta echipa. Sînt fericit că mi s-a dat o şansă şi am fost folosit de Mister. Nu mă consider un erou!" (Dumitru Hotoboc, portar Oţelul)

643055-u-cluj-otelul-0-0.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
vasileschi
vasileschi  •  03 Decembrie 2014, 08:57
Postat de bianchi pe 30 Noiembrie 2014, 12:18

Pare o catredala in desert stadionul de la Cluj,e mereu gol..sincer nu l-am vazut niciodata plin la meciurile lui U..

Hai lasa, si unde anume vezi tu in Romania stadioane pline ! si mai gandestete ca, cel din cluj are 30.000 de locuri nul pune cu unul de 10.000 , asa ca gandeste un pic mai bine prietene !!!!!!

bianchi
bianchi  •  30 Noiembrie 2014, 12:18

Pare o catredala in desert stadionul de la Cluj,e mereu gol..sincer nu l-am vazut niciodata plin la meciurile lui U..

ertyuiop
ertyuiop  •  30 Noiembrie 2014, 12:15

Probabil unii jurnalisti au ramas montati din perioada cand erau unsi de Porumboiu si Iancu.....acum cateva etape anuntau chiar si la 24 de ore, "bara din min.90 a lui Astafei" la un sut care trecea la 1 metru de poarta iar acum "neeliminarea lui Popescu pt. 2 galbene", numai ca primul galben era probabil oferit de ei din cabina de emisie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează