FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CSU CRAIOVA 0-2

VIDEO Ivan i-a îngrozit » CSU Craiova atacă play-off-ul, Țălnar și Chiajna trec în zona rece, 0-2

Andrei Ivan a venit cu poftă de fotbal după amicalul României cu Italia (2-2)
Andrei Ivan a venit cu poftă de fotbal după amicalul României cu Italia (2-2)

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 00:00

Atacantul de 18 ani le-a făcut aseară o vinere neagră celor de la Chiajna și-a oferit propriei sale echipe 3 puncte la promoție.

Black Friday se traducea prin 3 puncte dorite atît de olteni, cît și de ilfoveni, mai ceva decît reducerile prezentate bombastic pe diverse site-uri și-n vitrinele magazinelor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Juveții de toate națiile ai lui Săndoi trag tare să prindă play-off-ul din urmă, "Papa" Țălnar vrea să redreseze o echipă formată din nume, dar căreia fotbalul îi joacă feste.

Îmbrăcați în negru, echipament neobișnuit pentru Craiova, dar cu o evoluție colorată exotic, CS Universitatea a dansat la Chiajna. După ce Bălgrădean a respins șutul lui Constantinescu (8), Andrei Ivan (22) a avut o reluare cu capul scoasă de pe linia porții de către Bucurică. O prefață a primului gol din Liga 1 din dreptul lui Kay (26), africanul ștergînd mingea șutată ca lumea de către Zlatinski.

Cea mai mare ocazie a gazdelor, care ar fi putut schimba soarta partidei, a fost ratarea mare-mare de tot a lui Purece (41), după acțiunea excepțională a lui Lazăr. Bancu (64), a boxat Iacob, a anunțat golul lui Ivan (66), care a creat faza, cu ajutorul lui Bawab.

Dacă tot zice că l-a refuzat pe Marchisio, cu schimbul de tricouri, wonder-kid-ul Craiovei și-a savurat reușita cu acel salt spectaculos ca și evoluția lui. Chiar dacă au încheiat meciul în inferioritate numerică, oltenii n-au avut emoții.

"Arbitraj foarte potrivnic. Eliminarea lui Popov, cartonașele galbene acordate lui Vătăjelu și Rocha. Suferim că nu putem recuza arbitrii! Am fost opriți din drumul spre gol prin două ofsaiduri imaginare"
Felix Grigore, manager general CSU Craiova

4cartonașe galbene a acumulat Vătăjelu, integralist pînă în această etapă, fundașul pierzînd etapa a 19-a, cu Viitorul. Va absenta și Nuno Rocha (4 galbene), dar și Popov (roșu direct aseară)

5goluri, două pase de gol și două penalty-uri sînt trecute în palmaresul lui Ivan în cele 30 de meciuri de Liga 1

chiajna craiova 0 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valu4ever
valu4ever  •  21 Noiembrie 2015, 15:50

marele antrenor sorin cirtu! vroia sa-l trimita pe la rapid un sezon...hal de antrenor.

866871250050570
Mateescu Stefan  •  21 Noiembrie 2015, 09:32

Daca avea Ivan norocul sa fie si copilul lui Hagi, era mare de tot la ora asta...!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează