FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - OŢELUL 4-3

VIDEO Jocul de-a ”Baba Oarba” » Mai lipsea un gol! Oţelul a fost aproape de un egal spectaculos cu Viitorul, scor 3-4

Duelurile au fost încinse aseară între două codașe ale primei divizii
Duelurile au fost încinse aseară între două codașe ale primei divizii

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 noiembrie 2013 22:43

Viitorul a avut 4-0 în repriza întîi, Oţelul a avut 3-0 în repriza secundă, gazdele au rămas cu toate cele 3 puncte.

Ceaţa le-a pus mari probleme, aseară, la Chiajna, ambelor echipe, dar a şi permis un recital de goluri.

Viitorul i-a băgat de tot în ceaţă pe dunăreni în prima repriză. Cel mai slab atac din Liga 1, doar 6 goluri înscrise pînă aseară în 14 meciuri, a perforat de 4 ori poarta celei mai slabe defensive din prima divizie. Mitrea şi Axente au avut două recitaluri personale, contra unei formaţii bezmetice.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Doar că ultimul sfert de oră, după o a doua bară a lui Băluţă, i-a băgat în sperieţi pe jucătorii lui Hagi. Ceaţa a fost în continuare stăpîna serii, dar apărarea Viitorului a arătat că rămîne a doua cea mai slabă defensivă din liga internă. Henrique a fost de neoprit. Sipovici a arătat că e mai bun în atac decît în faţa lui Brăneţ. Iar gălăţenii au spălat ruşinea cînd era prea tîrziu pentru come-back-ului anului, deşi l-au silit pe Bejan să-şi dea cu mingea-n faţă.

"Noi vrem să cîştigăm meci de meci şi ne gîndim şi la cupele europene! Sîntem o echipă tînără, e normal să avem aspiraţii înalte. Momentan, să ieşim din zona fierbinte, apoi vom avea obiective mai importante" (Mircea Axente, atacant Viitorul)

"Prima repriză, calitate pentru noi, a doua, haos total. Mitrea, chiar dacă e fundaş, are picior bun, mai trebuie să înveţe pentru apărare. De Axente ştiam că e fotbalist" (Gică Hagi, patron Viitorul)

"Inexplicabil şi inacceptabil jocul nostru din prima repriză. Multe greşeli care se repetă la fotbalişti. Vom lua decizii drastice după ultimul meci oficial al anului" (Narcis Răducan, manager general Oţelul)

597225-viitorul-otelul-4-3.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ertyuiop
ertyuiop  •  01 Decembrie 2013, 12:46

Avem o echipa jalnica.....mai slaba meci de meci! E drept ca si ghinionul se tine scai de noi.....oricum suntem pregatiti sufleteste de liga a 2-a!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close