FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Killerul lui Dinamo a recidivat » Florin Costea a înscris pentru a 4-a oară în poarta "cîinilor"

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 noiembrie 2013 22:13

Florin Costea a deschis scorul în partida pe care CFR o dispută pe teren propriu în faţa lui Dinamo.

Vezi VIDEO golul lui Costea!

Atacantul a fost servit excelent de Maftei, a profitat de o neînţelegere între fundaşii centrali ai lui Dinamo şi a trimis pe lîngă Bălgrădean.

Acesta a fost primul gol al lui Florin Costea pentru CFR Cluj într-un meci oficial şi totodată al 4-lea în faţa "cîinilor", precedentele trei fiind în tricoul Universităţii Craiova.

Florin Costea a fost adus la CFR din postura de jucător liber de contract, după ce în sezonul trecut a evoluat la CS Severin, unde a punctat de 8 ori.

"Cioară" a bifat azi al 164-lea meci în Liga 1, ajungînd la 57 de goluri.

2 echipe au încasat mai multe goluri decît Dinamo de la Florin Costea: Farul şi CFR, ambele cîte 5

Meciurile în care Costea a înscris împotriva lui Dinamo:

07/08, Dinamo-U Craiova 4-4, "dublă" VIDEO
08/09, U Craiova-Dinamo 2-0, a deschis scorul din foarfecă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gabineg
gabineg  •  09 Noiembrie 2013, 14:43

Domnu' Liviu, o sa-i zici killer si sefului tau cand o sa te dea afara din motive de saracie intelectuala. Poate faci tu suma golurilor pe an date de Costea si o compari cu cele date de atacantii adevarati ai diviziei A in ultimii 50 ani, nu numai cei de la Dinamo. Si ma mai nedumereste ceva: Postarea eminentului redactor liviu e la 28 minute de la inceputul meciului, deci la circa 19 de cand a marcat valorosul atacant de la Cluj. Incluzand minutele de cautare in arhiva, rezulta ca eminentul gazetar a lasat imediat meciul si a fugit sa scrie epocala stire. Dati-i o prima, nea Ovidel, e destoinic tipu'

reddog27
reddog27  •  09 Noiembrie 2013, 00:16

bravo boz goreee nu dai nimic la nationala dar iti faci treaba.

reddog27
reddog27  •  09 Noiembrie 2013, 00:14

nea coit(a) ai inteles ce tre sa-ntelegi...........o echipa de ratati din alte campionate s-au aciuit prin tarisoara noastra...........si ne-au p izdit in 10 oameni.prostule il tii pe durimel si pe grecu pe banca ca sa incerci sa-i gaseseti echipa lui luchin.........prost mai esti saracia p izdii......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează