FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ACS POLI 3-1

VIDEO King Edward » Edi i-a administrat prima înfrîngere lui "Flocea" pe banca lui Poli în L1: 3-1

Hora și Săpunaru au ridicat Pandurii pe podium
Hora și Săpunaru au ridicat Pandurii pe podium

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2015 00:00

Oltenii lui Iordănescu jr. rămîn sus în clasament, cu speranțe la un loc european.

Mai are puțin și face anul. Începutul a fost greu, așa cum e mereu cînd se reconstruiește, dar munca lui la Pandurii începe să se vadă. Edward Iordănescu a venit la Tîrgu Jiu în decembrie anul trecut și de atunci echipa s-a schimbat masiv. Nici măcar stadionul nu mai e același, gorjenii mutîndu-se la Severin pentru a-și moderniza propria arenă. Cu toate acestea, Edi își face treaba bine.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Înainte de duelul cu ACS Timișoara, elevii lui aveau o serie de 5 partide fără înfrîngere în toate competițiile, dar bănățenii aveau de ce să le dea emoții. Cînd îl ai adversar acasă pe Florin Marin nu te poți gîndi decît că vei avea parte de o întîlnire dificilă, închisă, fără multe spații. Iordănescu jr. a rezolvat însă repede această problemă pentru că după nici 10 minute de joc formația sa conducea cu 2-0, goluri marcate de Săpunaru și de Hora!

Oaspeții au fost astfel nevoiți să iasă la joc. Pe acest fond, în minutul 35, Hora, în rol de atacant, o invenție a lui Edi, a dus tabela la 3-0 cu un șut înșelător de la marginea careului. Oaspeții nu mai aveau nimic de pierdut și au îndrăznit mai mult, iar Goga a redus din handicap înainte de pauză!

La vestiar, Iordănescu a schimbat partitura, încercînd să apere avantajul obținut în prima parte. Gorjenii au ajuns rar la poarta adversă, dar s-au apărat excelent. Timișorenii au reușit să-și creeze o singură ocazie și nici aceea foarte clară. Nu s-a mai schimbat nimic pe tabelă pînă la final.

Astfel, Iordănescu cel mic i-a administrat prima înfrîngere lui Marin în Liga 1 și a urcat cu Pandurii la egalitate de puncte cu Steaua, la 4 lungimi în spatele liderului Astra.

"Îi mulțumesc lui Mister că mi-a schimbat postul, dau randament mai bun ca vîrf. Încă nu sînt obișnuit, dar atît timp cît marchez înseamnă că aici e locul meu"
Ioan Hora, atacant Pandurii

"Timișoara are o echipă bună, dar noi am fost mult mai buni decît ei. A doua repriză doar le-am dat impresia că ei controlează jocul, am vrut să apărăm rezultatul de la pauză"
Cristian Săpunaru, fundaș Pandurii

"În primele 35 de minute n-am existat. Abia la 3-0 ne-am trezit, însă era greu să ne mai revenim. Au fost cîteva greșeli în defensivă care mă supără, trebuie să învățăm din ele și să le evităm în viitor"
Florin Marin, antrenor ACS Poli

8 meciuriîn L1 fără înfrîngere are Pandurii după victoria de aseară

pandurii acs poli 3 1

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
1387084544955373
Tudor Lupescu  •  20 Octombrie 2015, 17:28

pe bune? king eduard?!

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  20 Octombrie 2015, 12:56

meciul pandurilor cu timisoarea n-a abut istoric, si daca se punea arbitrul in poarta timisoarenilor tot luau bataie. ciudat ca tocmai un stelist comenteaza asta cand pandurii e injurata de unii ca a batut steaua pe pandurii cu 6-0 anul trecut in tur de a ajuns keseru mare fotbalist intr-un meci.

sakamoto
sakamoto  •  20 Octombrie 2015, 10:19

Un arbitru oltean, delegat sa-i arbitreze pe olteni. Merge! Daca de ani de zile, arbitrii-penali-din bucuresti, sufla cele doua clone comuniste. Sarmanul comentator de la TV a acestei partide, afirma ca timisorenii, nu reusesc sa construiasca nimic, in meciul cu pandurii. Pai cum saracia sa mai legi doua pase, daca esti mereu imbrincit! Cu faultul borfasii arbitri, stabilesc clasamentul! ***, pandurii, aduna puncte cu japca si le face cadou clonelor comuniste. Fotbal Mafiot! Desfiintzat cit mai repede!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează