FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCM TG. MUREŞ 4-1

VIDEO Le-a cîntat Popa » FCM Tg. Mureş a retrogradat în liga secundă după 1-4 cu Chiajna

Adi Popa a marcat ieri al 3-lea gol stagional
Adi Popa a marcat ieri al 3-lea gol stagional

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 22:42

Concordia a învins fără probleme echipa lui Sabău, pe care a trimis-o în divizia secundă.

Cea mai frumoasă echipă din acest retur a mai oferit un spectacol fotbalistic de zile mari celor două mii de fani care au încurajat-o din tribune. În timp ce Manchester City şi Manchester United îşi disputau titlul în Anglia, băieţii lui Reghecampf dădeau de pămînt cu Bumba şi compania.

Vezi AICI golurile

Adrian Popa nu a lăsat lumea să se aşeze bine în tribune, că a şi ridicat-o înapoi cînd a luat pe cont propriu o acţiune şi a transformat-o în gol, cu un şut în colţul lung (3). Pînă la pauză ilfovenii s-au mulţumit cu o dominare sterilă, urmînd ca în repriza secundă să dea drumul la toate motoarele.

Paulinho (49), Filip (60) şi Rocha (65) au semnat 16 minute de vis în care şi-au spulberat adversarii. 4-0 şi totul se terminase. Ultima impresie contează, iar Astafei s-a cuibărit între Mamele şi Petrovici, a scăpat de aceştia şi a marcat în poarta lui Niţă. Scor final 4-1, ilfovenii s-au salvat matematic, în timp ce Tg. Mureş mai păstrează doar şanse teoretice de a rămîne în Liga 1.

"Îmi dau nota 10 ca antrenor! Cînd ai condiţiile de la Chiajna, poţi refuza orice echipă!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Concordia)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
blaustein
blaustein  •  14 Mai 2012, 10:47

Targu Mures credea ca poate rezista la nesfarsit cu plombe constand in jucatori de 35-40 de ani (lasati-l pe Bumba) si sa se apere in continuu? Urata echipa, ma bucur ca au picat.

rapidistul85
rapidistul85  •  14 Mai 2012, 10:14
Postat de losfer pe 14 Mai 2012, 02:43

Într-adevăr echipă frumoasă, păcat că au fost suspicios de noncombativi şi inconstanţi cu Dinamo şi Steaua...

Lasa ca au fost destul de motivati cu Rapid, e de ajuns..

icstream
icstream  •  14 Mai 2012, 10:11

Meciul cu Rapid "i-a rupt", s-or fi "scos" ei la meciul ala dar din cauza jocurilor din 3 in 3 zile n-au mai avut timp sa se refaca. Pierzi pe-o parte, castigi pe alta. Daca nu le da Gigi tzeapa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează