FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 1-3

VIDEO Le-a furat podiumul! Pandurii s-a impus categoric la Ovidiu, 3-1 cu Viitorul

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2016 00:00

Speranța unui fotbal plăcut ochiului, după ce am văzut în acest sezon, a rămas în baza Viitorului, dar de multe ori și a Pandurilor.

Ne-au dezamăgit. E drept, a fost ultima etapă a sezonului regular, dar asta nu e o scuză pentru un fotbal ca acela din prima repriză. Jucătorii parcă erau niște puști în ultima zi de școală, când nimeni nu mai are niciun chef, profesorii vin să numai ca să ureze vacanță plăcută, iar copiii se gândesc doar la ce vor face în vară. Trezirea!

Click aici pentru VIDEO!

Urmează play-off-ul!

Hora probabil că s-a gândit că vine Europeanul în această vară și a tras puțin de el, să spargă monotonia de la Ovidiu. A pătruns în partea stângă și deși era în unghi, a șutat cu dreptul. Mingea nu a avut forță, dar cu efectul corespunzător a reușit să îl păcălească pe Pecanha. Atunci a început fotbalul. Deși gazdele păreau să domine, Pandurii punctau la aproape fiecare fază. Pe două greșeli: Nedelcu și Pecanha le-au pus pe tavă mingile lui Ropotan și Mrzljak. Pentru trupa lui Hagi a punctat Tănase, după ce "magicianul" Cernat, introdus în locul lui Ianis, a suflat în minge și, parcă teleghidată, s-a dus pe fruntea lui Tănase și în poartă.

3 goluri în deplasare fără un joc prea bun poate fi numită eficiență maximă. Dar cu o astfel de victorie, Edward se înscrie în lupta pentru titlu. La 2 puncte de liderul Astra, viitorul poate suna doar bine la Tg. Jiu. Cel puțin fotbalistic.

S-a rupt la încălzire

"Regele" a fost nevoit să ia o decizie de ultimă oră cu câteva clipe înaintea startului de meci. Francezul Herold Goulon era trecut titular pe foaia de joc, însă fundașul central s-a accidentat la încălzire și a ratat partida. Locul apărătorului a fost luat de Robert Hodorogea în primul "11", iar pe bancă a luat loc Ciprian Perju.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează