FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CONCORDIA 0-0

VIDEO Liga bătrînilor! » Ceahlăul s-a împiedicat de o formaţie alcătuită din jucători trecuţi de prima tinereţe

Trică a revenit pe teren la 35 de ani
Trică a revenit pe teren la 35 de ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 17:34

Ceahlăul n-a putut să bată Chiajna, o formaţie din care doar trei jucători, Stere, Trică şi Petre Marin, fac împreună 109 ani.

Chiajna e în Liga 1 precum "naţionala" României la Mondialul de rugby. S-ar bucura să bată şi ea pe cineva. Au trecut şapte etape, tot n-a reuşit asta, şi-i rămîne doar să se bucure cînd îi mai încurcă şi pe alţii. Cum a făcut cu Ceahlăul aseară. Nemţenii au dat peste cap cote şi predicţii cu victoriile de la Vaslui şi de la Ploieşti, însă n-au fost în stare să-i marcheze unei formaţii compuse din jucători necunoscuţi şi fotbalişti care erau în vogă la începutul anilor 2000.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

E semn rău pentru Piatra-Neamţ şi pentru tot campionatul că Trică, Petre Marin, Stere şi Vlad Munteanu au rămas greu de învins şi în 2011. Olteanul chiar se lăsase înaintea sezonului, dar s-a reapucat după ce-a văzut cîteva meciuri din tribună şi şi-a dat seama că tot ar mai merita un tricou de titular. Momentele cu fotbal bun, puţine de tot, le-au arătat tocmai el cu Munteanu şi cu Stere, nu selecţionata moldovenilor compusă din argentinieni, din sîrbi şi din spanioli! Trupa cosmopolită a Ceahlăului doar a alergat mai mult.

N-a marcat nici cînd bătrînii în albastru obosiseră destul şi Chitoşcă s-a trezit singur în faţa porţii. Piatra-Neamţ şi Chiajna rămîn să lupte pentru salvarea de la retrogradare. Unii sînt tineri, dar fără talent, iar celorlalţi le-au cam trecut deja carierele.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  17 Septembrie 2011, 16:48

articol slabutz....

vulpoiul
vulpoiul  •  17 Septembrie 2011, 09:40

La Digi,inaintea acestui meci,se transmisese ,unul din Liga 2..uta -arlo..NICI O DIFERENTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  17 Septembrie 2011, 07:31
Postat de fcbm pe 17 Septembrie 2011, 01:46

Ce comparatie de toata jena ai facut bai Avadanei..Chiajna si nationala Romaniei de rugby.Unde ai facut jurnalismul,la Spiru Haret,cumva ? Ai vrut sa pari inteligent dar nu prea ti-a iesit.

Lasa, vere, ca nu e deplasata comparatia. Chiajna oricum are sanse mai mari sa bata pe cineva in campionat decat are Romania la CM de rugby. Urmareste meciul cu Argentina daca vrei sa vezi cam pe unde se afla Romania la Rugby.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează