FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - VIITORUL 0-2

VIDEO Lungă și trei puncte! Viitorul s-a impus fără probleme la Târgu Mureș, scor 2-0

Kevin Boli a marcat aseară al doilea său gol din actuala stagiune
Kevin Boli a marcat aseară al doilea său gol din actuala stagiune

Articol de - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 00:00

Jucătorii lui Hagi s-au impus fără probleme în fața unor mureșeni paralizați de frigul de afară și de necazurile de ordin financiar.

Viitorul era mare favorită pe hârtie în fața ardelenilor, care sunt pe cale să încaseze o nouă depunctare, dar așa erau considerate și Dinamo, și Steaua. Prima a plecat învinsă de la Târgu Mureș, iar Steaua a reușit să egaleze abia în minutul 90!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Hagi a semănat pepeni, nu castraveți, și acum îi culege. Viitorul a defilat în fața unei formații care a intrat la pauză în vestiar cu numai două goluri primite datorită lui Mingote.

Gică nu a trimis pe gazon 4 jucători de atac, ci o echipă întreagă! Râmniceanu ce a mai rămas în poartă, în rest toți constănțenii și-au încercat norocul la poarta adversă.

Chițu pe val

Aurelian Chițu nu a reușit să înscrie, dar și-a ajutat colegii impecabil. Mai întâi a fost tras de tricou în careu de Mendy, iar Marin a transformat cu lejeritate lovitura de la 11 metri (24).

Apoi a bătut perfect un corner din care Boli, care a prins gustul golului, a înscris spectaculos (45): 0-2! Ratarea partidei a fost semnată de Nimely în a doua repriză, când a rămas singur cu portarul, dar Mingote a reușit să devieze șutul în bară.

Gazdele s-au dezmorțit doar pe sfârșitul partidei, când l-au pus la încercare de două ori pe Râmniceanu, însă portarul albaștrilor a fost la datorie. ASA nu a mai izbutit să plece cu toate cele trei puncte dintr-un meci de Liga 1 din luna septembrie, iar jucătorii lui Alexa, ușor, ușor, nu mai reușesc să transmită frică nimănui.

"Am controlat în totalitate acest meci și meritam victoria. La noi, deși nu pare, există o presiune imensă, mereu ne dorim rezultate foarte bune"
Aurelian Chițu, atacant Viitorul

"Știam că mureșenii sunt greu de bătuți acasă, dar am făcut o primă repriză extraordinară. Răzvan Marin e un jucător care, probabil, ne va aduce mulți bani"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Mă enervez când îi văd pe băieții mei că uită să joace stilul nostru, când pierdem mingi ușoare, când nu avem posesie. Dar îmi trece, suntem o echipă tânără, care oferă jucători de mare viitor"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

asa viitorul 0 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează