FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - SĂGEATA 3-0

VIDEO ”Lupii” au scăpat cu sperietura » Victorie clară, dar cu emoţii pentru Petrolul, 3-0 cu Săgeata

Teixeira (în duel cu Florean) a fost decisiv în fața porții, chiar dacă, la gol, n-a lovit mingea așa cum și-ar fi dorit
Teixeira (în duel cu Florean) a fost decisiv în fața porții, chiar dacă, la gol, n-a lovit mingea așa cum și-ar fi dorit

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2013 00:31

Petrolul s-a impus aseară categoric doar pe hîrtie în faţa Săgeţii, întrucît trupa suspendatului Contra a trăit cu emoţii multe momente din partea secundă şi şi-a atras şi apostrofări din tribune.

Formaţia lui Tibor Selymes a venit cu figura unui sparring-partner la Ploieşti, iar Petrolul a încercat, aseară, să arunce cît mai multe săgeţi drept la ţintă. Pînă la reuşita lui Teixeira, din minutul 25, la care "au contribuit" şi neatenţia lui Peteleu, dar şi uitarea lui Florean de a strînge în propriul careu, Priso (10) a fost blocat de către Panagopoulos. Dacă Filip II (11) a fost aproape de un autogol, Dore a gîndit mult şi prost la faza din minutul 36, cînd, rămas singur cu grecul Săgeţii, a ratat din două situaţii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Treziţi de fluierături
Cum oaspeţii, fără victorie în deplasările din Liga 1, erau interesaţi să tragă mai mult de timp, cantonaţi prea mult în defensivă, în aşteptare, "găzarii" au presat în continuu. Bineînţeles, Dore a ratat într-o veselie. Doar că după o oră de joc, cu gazdele mulţumite cu cele 3 puncte, elevii lui Selymes au încercat marea cu sarea. Şi era să le iasă!

Tigoianu şi cu Florean au început să mai mişte ceva, Achim şi-a adus aminte cum se centrează, N'Doye (65) a fost atît de aproape de gol dintr-o superpoziţie. Gluma s-a îngroşat: căpitanul Săgeţii (73) a trimis mingea-n bară, iar fanii Petrolului au început să-şi fluiere favoriţii!

Finalul scapă haita
Contra ţopăia prin tribună, cei din teren păreau debusolaţi, însă Dore a fost mai bun la munca de jos decît în faţa porţii. Bătăios, a recuperat în faţa lui Muzac, iar mingea a ajuns la Boudjemaa (85), care n-a iertat. Primul său gol din sezon. "Lupii" au prins ideea apostrofărilor din tribune şi-au mai punctat o dată: Guilherme a insistat, iar Romario a marcat şi el, în premieră, pentru acest sezon. Însă Petrolul a trăit tare periculos cu o formaţie ce s-a trezit greu.

13 victorii şi 9 remize a strîns Petrolul pe teren propriu în ultimele 15 luni, în care ploieştenii au pierdut doar o dată, cu Steaua, 1-2, pe 30 septembrie

"Am făcut tot ceea ce era necesar să luăm 3 puncte. Ar fi trebuit să dăm golul doi mai devreme, am trăit periculos" ( Felipe Teixeira, mijlocaş Petrolul)

"Ne apropiem de locul 1, asta e important. Sînt fericit, mai ales că am reuşit să ducem România la baraj. Eu cred că putem ajunge la Mondiale!" (Ovidiu Hoban, mijlocaş Petrolul)

"Sîntem o echipă mică, la evitarea retrogradării, pentru că greşim în momente cheie. Am avut situaţii de a marca, dar n-am făcut-o, chiar dacă am dominat Petrolul" (Tibor Selymes, antrenor Săgeata)

591511-petrolul-sageata-3-0.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

În cîrje, a ghidat galeria
Şeful galeriei Petrolului, Bogdan Dinu, i-a condus pe ultraşii din peluză chiar dacă a fost susţinut de cîrje. Dinu este şi goal-keeper la o formaţie din campionatul judeţean, la Unirea Teleajen, şi a suferit o dublă fractură de ligamente, fiind operat de doctorul Vasile Popescu.

Ultrasul-jucător va efectua perioada de pregătire alături de preparatorul fizic al Petrolului, Nacho Martinez, şi de Laurenţiu Marinescu. Ultimul s-a reaccidentat şi va suferi o nouă intervenţie chirurgicală în Spania.

Inbox
- Cum căpitanul Petrolului, Geraldo Alves, este accidentat, fundaş central a fost "retrogradat" închizătorul Ovidiu Hoban, care a mai jucat doar în situaţii extreme pe acest post.
- Contra şi-a ispăşit aseară prima etapă de suspendare, stînd în tribună, şi mai are una de efectuat. Echipa a fost condusă de secundul Laurenţiu Roşu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
cfrclujole
cfrclujole  •  06 Noiembrie 2013, 23:17
Postat de robertcodescu pe 21 Octombrie 2013, 20:57

Încă 3 pct urmează celelalte 3 pct de la Botoşani !!! FORZA LUPII !!!

Ca sa va faceti de ras in Europa!

robertcodescu
robertcodescu  •  21 Octombrie 2013, 20:57

Încă 3 pct urmează celelalte 3 pct de la Botoşani !!! FORZA LUPII !!!

morarroion
morarroion  •  20 Octombrie 2013, 18:46
Postat de audi66 pe 20 Octombrie 2013, 12:40

Ultrasul-suporter si erou este angajatul lui Capra la casa silvreta. Multumita lui si celuilalt sclav, adica Robi, arata peluza asa jalnic cum arata acum. Deci astia sunt o parte din aia care cica au mentalitate ultras. Cealalta parte a primit suspendari cand a mers la un meci al politistilor ploiesteni pe post de suporteri. Singurul care a scapat de suspendare atunci, a fost turnatorul de Robi, care fiindca da pe goarna la jandarmerie si politie, a fost iertat. Cum ba sa va duceti voi sa faceti galerie pentru garda?

m-a tot uit la spectatori de cateva etape si vad cu surprindere cum de la meci la meci sunt tot mai putini suporteri!Galeria nu mai este cum era inainte,la tribuna 2 au inceput sa se auda mai tare cei care injura si apostrofeaza jucatorii,la peluza latina e vesnicul razboi dintre samantari si cei de la united,la tribuna 1 sunt cei mai aroganti si plini de figuri spectatori care nu se ridica dupa scaune nici macar la intonarea imului!Mai tineti minte ce atmosfera fumoasa era cand ne bateam la retrogradare?Cand nu-l aveam pe sarlatanul asta de capra???

Vezi toate comentariile (11)
Comentează