FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL 2-4

VIDEO "Lupii" fără milă » Petrolul rămîne în cursa pentru locul secund: 4-2 cu U Cluj

Foto: Lorand Vakaracs
Foto: Lorand Vakaracs

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 00:04

Trupa lui Contra a făcut instrucţie cu "şepcile roşii", ajungînd la 16 partide fără înfrîngere în campionat.

La Cluj, Petrolul a galopat după locul secund din Liga 1, în timp ce atenţia elevilor lui Ganea s-a mutat la Lausanne, unde joi vor primi verdictul definitiv în dosarul licenţei. Nici măcar golul rapid înscris de Gicu Grozav, după o gafă a lui Niculescu, nu i-a impresionat pe suporterii "şepcilor roşii", preocupaţi mai mult de războiul cu Florian Walter.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Bornescu a încercat un gest de împăcare cu galeria gazdelor, cu o bîlbă inexplicabilă, dar Apostu a tras în plasa laterală (10). Apoi, un cotraatac rapid a decis partida, Bokila majorînd diferenţa după serviciul lui Grozav (25).

Universitatea nu a avut tăria unei riposte nici după pauză, chinuindu-se să ajungă la poarta "inamicului" Bornescu, salvat de imprecizia lui Buleică din 5 metri şi mai apoi de reluarea slabă a lui Tony (60).

Ploieştenii au mai forţat de două ori. Mai întîi, Sauvadet a penalizat greşeala de debutant a lui Ninu (72), apoi Mojica a înscris pe final (84). Buleică (80 şi Borza (90), cu un eurogol, au îndulcit amarul înfrîngerii.

573092-u-cluj-petrolul-2-4.jpg

INBOX
- Huiduit de suporterii clujeni după ce a dezertat la Petrolul, Grozav nu s-a bucurat deloc la golul înscris în poarta Universităţii.
- Tudor a fost din nou la un pas să întrerupă un meci pe "Cluj Arena", după ce Mojica a fost bombardat cu petarde din peluză. Precedentul a fost la U Cluj - CFR din 2012, meci suspendat în minutul 37.
- Enervat de replica slabă a jucătorilor săi, Ganea i-a schimbat în minutul 38 pe Apostu şi Raţiu, ultimul plecînd direct la vestiare şi refuzînd să dea mîna cu antrenorul său.
- Francezul Sauvadet a jucat 10 minute, a înscris un gol şi apoi a fost înlocuit de Contra din cauza unei accidentări la inghinali
- Fanii clujeni şi-au continuat ieri războiul cu fostul finanţator, Florian Walter, plecat la Petrolul cu 15 jucători ai Universităţii. O figurină imensă înfăţişîndu-l pe Walter în haine de deţinut a fost desfăşurată pe toată peluza, sub un banner sugestiv: "Jonglezi cu tradiţia, păcălind justiţia...oare cînd te ia poliţia?".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
laurentz
laurentz  •  27 Mai 2013, 14:48
Postat de vladutz13 pe 27 Mai 2013, 01:12

Fara mila ok, dar cand o echipa in insolventa, ca U Cluj iti da 2 goluri si mai au cateva ocazii mari de gol ar trebui sa fie un semnal de alarma. Nu doar in vederea finalei cupei, dar mai ales pt ca o sa aiba meciuri grele de tot in cupele europene. In momentul asta Petrolul are coeficientul de nivelul echipelor din Andorra si Malta.

Am spus-o si eu, si repet: avem nevoie de un mijlocas de creatie, cel putin de valoarea lui Marinescu; de un aparator central foarte bun; un portar la concurenta cu Bornescu (suspect de blazat uneori...) si de inca un atacant de perspectiva certa. Si, bineinteles, de rezultatele unor antrenamente + pregatire fizica = UN JOC IN VITEZA, trasee si presing, rezolvarea sigura a fazelor fixe... Adica sa se vada (mai clar) munca si valoarea staff-ului tehnic. Echipa are potential de crestere, zic eu...

gardenparty
gardenparty  •  27 Mai 2013, 13:16
Postat de vladutz13 pe 27 Mai 2013, 01:12

Fara mila ok, dar cand o echipa in insolventa, ca U Cluj iti da 2 goluri si mai au cateva ocazii mari de gol ar trebui sa fie un semnal de alarma. Nu doar in vederea finalei cupei, dar mai ales pt ca o sa aiba meciuri grele de tot in cupele europene. In momentul asta Petrolul are coeficientul de nivelul echipelor din Andorra si Malta.

CU CAT I-ATI BATUT pe viitorul si severin.?

klaussim007
klaussim007  •  27 Mai 2013, 11:21

mai nenea vochin , renan silva a jucat mai mult de 10 min pt petrolul, pe echipa fantastica de ce are x? radu bichis informeaza si pe colegii tai , poate nu au vazut meciul .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează