FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - PETROLUL 0-1

VIDEO Lupul alfa » Victorie mare a Petrolului, 1-0 cu FC Braşov, cu minimum de spectacol oferit. Gazdele cer victoria la "masa verde"!

Articol de - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 09:20

Teixeira e liderul clar al Petrolului, pe care l-a salvat şi în Europa League, şi la Braşov


Petrolul cîştigă şi cînd se chinuie. Se califică din disputa cu Flamurtari după ce parcurge minute cu emoţii în Albania, bate la Braşov şi începe campionatul cu trei puncte previzibile, dar inaccesibile în sezonul trecut pe acelaşi stadion. Toate astea au o singură explicaţie, una mai simplă decît numele tari şi salariile mari din lot sau anvergura fostului selecţioner Răzvan Lucescu.

Filipe Teixeira e numele clipei pe care o traversează "lupii galbeni". Portughezul supertehnic, cu mişcări de talent înnăscut pe care-l mai sesizezi în Liga 1 la Sînmărtean şi-l mai vedeai în trecutul de după Revoluţie la Dănuţ Lupu şi la Ovidiu Maier, a dus ca un lup adevărat un contraatac din care a făcut 1-0.
O cursă care l-ar fi obosit pînă şi pe Bănel Nicoliţă, un sprint de 40 de metri, s-a încheiat cu o finalizare de fotbalist egoist şi încrezător în sine (VIDEO). Teixeira avea coechipieri şi în stînga, şi în dreapta, dar a ales să încheie jocul de strategie cu fundaşii Braşovului cu un şut perfect lîngă bara lui Iacob.

Portughezul va împlini 34 de ani în octombrie, are cu un an şi jumătate mai mult decît Mutu, a cărui prestaţie "gri" s-a colorat cu penalty-ul scos şi ratat pe final (VIDEO). Şi mult mai multă energie în plus. Adi are istoric de superstar, însă Petrolul debutează briliant în campionat doar datorită lui Filipe.

"Steagul" cere 3-0!
Gazdele au contestat dreptul de joc al portarului Pecanha (foto). Petrolistul a fost suspendat pentru două partide după incidente în penultima etapă a sezonului trecut, la un meci cu Steaua (0-0). A stat un meci şi Lucescu l-a titularizat aseară, considerînd că al doilea joc dintre cele două pe care trebuia să le stea Pecanha s-a consumat în Cupa Ligii, împotriva lui U Cluj (0-1). Steaua l-a ţinut pe margine pe Sînmărtean în Giuleşti, considerînd că mijlocaşul n-a ispăşit o suspendare de două jocuri, întrucît Cupa Ligii nu ar fi menţionată în regulamente ca o competiţie oficială. Pe 16 iulie, Lucescu ştia şi el că Pecanha nu are drept de joc: "Mă voi gîndi cine va apăra la Braşov, unde Pecanha va fi suspendat".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
un_gazar
un_gazar  •  28 Iulie 2014, 21:05
Postat de botyshor pe 28 Iulie 2014, 11:34

aseara intro emisiune televizata,managerul sportiv al petrolului a zis clar ca a primit regulamentul pentru cupa ligii si se sta la 3 cartonase galbene...si cum in campionat si cupa romaniei se contabilizeaza si se sta la al 4-lea,al 7-lea,al 9 lea,al 10-lea,al 11-lea etc....se deduce clar ca sunt competitii complet separate campionatul si cupa romaniei,fata de cupa ligii...degeaba au fost ei informati ca poate juca cu Pechania.regulamentul este destul de explicit si nu e vorba de nicio interpretare.e negru pe alb....deci brasovul trebuie sa castige cu 3-0 la masa verde

Deschide "botyshoru" si inchide ochisorii ca vin lupii

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Iulie 2014, 18:42

lupul alfa ?..))))

toaderiii
toaderiii  •  28 Iulie 2014, 17:10

brasovul ar trebui sa se bucure de orice meci jucat in liga 1 pe ternul lor in acest an!din punct de vedere sportiv joaca ilegal in liga 1!ar trebui sa fie ultimii care sa se ocupe cu astfel de lucruri!dar la noi NESIMTIREA este fara margini!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează