FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CORONA 3-2

VIDEO Managerul Coronei a atacat arbitrajul după înfrîngerea cu U Cluj, 3-2: ”E zero barat!”

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 23:26

La finalul partidei de pe Cluj Arena, managerul general al Coronei, Nicolae Manea, a pus tunurile pe "centralul" Marcel Bîrsan, pe care l-a acuzat că a inventat cele două penalty-uri oferite gazdelor, unul transformat de Lemnaru (foto, 22), celălalt ratat de acelaşi atacant clujean (88).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Arbitrul ne-a învins, nu Universitatea! Acest Bîrsan e un zero barat, un penibil! Acum, Gane poate fi dat afară din cauza lui. În ritmul ăsta, nu ştiu ce şanse mai avem să ne salvăm...", a declarat Manea.

Comentariul liveTEXT al partidei!

Gazeta consideră că prima lovitură de la 11 metri a fost acordată uşor, după o cădere teatrală a lui Cristocea, în vreme ce la a doua arbitrul bucureştean are acoperire regulamentară, Martac lovind balonul cu mîna în propriul careu. Şi oaspeţii au primit un penalty, la faultul lui Veselovsky asupra lui Buş, corect acordat de Bîrsan.

596478-u-corona.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează