FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 19:30, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

VIDEO Mansour: "Din foarfecă, din nefoarfecă, important e să batem Steaua!"

Pe 4 noiembrie 2007, Mansour făcea senzaţie cu golul de 2-0 marcat contra Stelei
Pe 4 noiembrie 2007, Mansour făcea senzaţie cu golul de 2-0 marcat contra Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 12:16

Killerul roş albaştrilor s-a resemnat: "Mă doare că nu pot juca împotriva Stelei", a afirmat Gueye Mansour, nerefăcut complet după ruptura de  ligamente de la genunchi.

Coşmarul lui Mansour nu s-a încheiat nici după aproape 2 ani de la prima accidentare. Atacantul care făcea spectacol împotriva granzilor şi în special împotriva Stelei recunoaşte că suferă deoarece nu se va afla în teren.

Ultima bijuterie a senegalezului împotriva formaţiei din Ghencea a fost pe 4 noiembrie 2007, atunci cînd Mansour a înscris spectaculos în prelungirile meciului prin procedeul său favorit, foarfeca. Antrenorul lui Poli la acea vreme era tot Dusan Uhrin!

"Este un meci foarte important, un meci mare şi regret enorm că nu pot să joc. Nu mă mai gîndesc la golurile din foarfecă, important este ce urmează de acum încolo pentru mine. Vreau să fiu sănătos ca să pot juca din nou în asemenea partide. Important este ca mingea să intre şi acum în poartă, să reuşim să înscriem, iar modul prin care o facem este mai puţin important", a explicat Mansour.

După ce a suferit prima ruptură de ligamente, atacantul a stat departe de gazon aproape şapte luni, a revenit într-un meci de Cupă în care a înscris, dar după doar cîteva minute s-a accidentat din nou. A fost momentul în care jucătorul a decis să se retragă din activitate, dar Marian Iancu l-a motivat în permanenţă şi i-a cerut să nu renunţe:

"Mai am mult de recuperat pentru că încă mă mai supără genunchiul şi mi-e frică deocamdată. Am suferit rupturi de ligamente la ambii genunchi şi Doamne fereşte să se mai repete pentru că ştiţi că după ultimul cumpănă prin care am trecut am vrut să mă retrag şi să mă duc acasă. Am primit foarte multe telefoane la acea vreme care m-au ajutat să-mi regăsesc motivaţia", a povestit Gueye Mansour.

- 17 goluri în 82 de meciuri a reuşit Mansour pentru Poli
- Mansour, Goga, Zicu şi Zăgrean sînt singurii jucători din actualul lot al lui Poli care au înscris împotriva Stelei
- Mansour a jucat ultimul meci pentru Poli pe 22 septembrie 2010, cînd a marcat în Cupă cu Juventus Bucureşti

Vezi AICI golul superb marcat de Mansour în Poli-Steaua 2-0!

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
violamania-ro
violamania-ro  •  31 Martie 2011, 12:27

macar tu (sslayer) esti unul dintre fanii cu comentarii pertinente k in rest ... din ce commenturi am citit cu emblema steaua m-am scarbit tare de tot - "fani" . F.Viola!

sslayer
sslayer  •  31 Martie 2011, 11:43

da, important e sa bateti - da r nu cred ca veti reusi. va lipseste zicu in atac si bourceanu la inchidere. timisoara nu prea are rezerve de valoarea titularilor. oricum sper sa fie un spectacol frumos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează