FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC VOLUNTARI 1-0

VIDEO Merg ceas! Bănățenii au obținut a doua victorie consecutivă din play-out, 1-0 cu Voluntari, și și-au câștigat dreptul de a spera la evitarea matineului

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 00:00

Timișoara e tot mai aproape de a se salva de la retrogradare. Dacă păstrează trendul, nu ar fi imposibil să evite și locul de baraj.

După 2-1, etapa trecută, la Botoșani, aseară elevii lui Ionuț Popa au obținut un nou succes important, 1-0 cu Voluntari. Și când te gândești că au început campionatul de la minus 14 puncte!
Eurogolul lui Popovici (56) după pasa de calitate a lui Șeroni, revitalizat ca fundaș stânga, a decis destinația punctelor. Victoria a fost securizată de superparadele lui Straton, dintre care cea la reluarea lui Voduț (65) a fost de Champions League.

Click aici pentru VIDEO!

Bănățenii chiar visează la a continua și la anul în Liga 1. Pensionarii, printre puținii spectatori fideli pe "Dan Păltinișanu", care vin să joace cărți la arenă, își pot programa mari dueluri și în viitorul apropiat. Cu un ochi la joc, cu altul la elevii lui Popică, vârsta a treia e trăită din plin.

"Orice se poate cu muncă și ambiție. Noi vrem să salvăm Timișoara și cred că vom reuși"
Alexandru Popovici, atacant ACS Poli

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Martie 2017, 13:02

Dupa ce a *** presa sportiva din Timisoara cu timpeniile marca bivolari, mai nou vad ca a devenit viral si pe gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează