FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - CEAHLĂUL 1-1

VIDEO Milimetric » Ceahlăul a scăpat printre degete victoria la Severin

Golubovici a fost titular şi în meciul cu Severin, dar nu a mai reuşit să marcheze.
Golubovici a fost titular şi în meciul cu Severin, dar nu a mai reuşit să marcheze.

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 21:58

Severinul are stadion şi gazon de Liga 1, dar nu şi echipă. Asta spre disperarea celor 5.000 de oameni care sperau ca măcar contra Ceahlăului echipa lor să spargă bariera zeroului din dreptul victoriilor în prima ligă.

Oltenii au fost cei care au presat mai mult, dar golul a venit în poarta lui Marinescu. Puştiul Velici s-a distrat cu apărarea visătoare a severinenilor şi a şutat pe sub ex-rapidistul din poarta echipei lui Gane.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La reluare, moldovenii au părut să controleze jocul, asta în ciuda presiunii gazdelor. Cînd toată lumea se gîndea la final, Dandea a plasat perfect o lovitură de cap de la 8 metri, care a adus în prelungiri un punct la care nimeni din tribune nu mai visa. Poate doar italianul Napoli, care a luat de zor notiţe despre viitoarea sa formaţie.

"Sîntem frustraţi pentru că am primit gol în prelungiri. Jocul a fost echilibrat, rezultatul e echitabil. Nu am avut destulă maturitate de a păstra rezultatul pînă la final!" ( Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

518293-caseta-severin-ceahlaul.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează