FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎN GENUNCHI

VIDEO » MM către stelişti: "Să moară mă-sa, hai să îngenunchem, altfel nu-i potolim pe ăştia!"

Îndemnul lui MM:
Îndemnul lui MM: "Să moară mă-sa, hai să îngenunchem, altfel nu-i potolim pe ăştia!"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 martie 2011 19:19

Gestul lui Mihai Stoica şi al jucătorilor stelişti de a îngenunchea în faţa suporterilor aflaţi la Peluza Nord după dezastrul cu FC Braşov (0-3) a fost aspru criticat de Victor Piţurcă, Tudorel Stoica şi Ilie Dumitrescu.

GSP TV a prezentat un filmuleţ prin care managerul general al roş-albaştrilor le impune fotbaliştilor acest gest pe un ton extrem de dur, deşi Tătăruşanu şi compania plecaseră deja din faţa ultraşilor. "Să moară mă-sa, hai să îngenunchem, altfel nu-i potolim pe ăştia!", s-a putut citi pe buzele lui Stoica, speriat de atitudinea ostilă a fanilor.

În încercarea de a explica gestul său, MM a declarat într-o conferinţă de presă: "A fost un gest din inimă. Trebuie să fii bărbat adevărat ca să îngenunchezi în faţa fanilor. Am vrut ca aceştia să îşi dea seama că noi suferim mai mult decît ei. Singurul meu regret este că nu a fost un gest original!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
rorika
rorika  •  11 Martie 2011, 09:22

ce ieftin e mm asta ...

elzorro
elzorro  •  11 Martie 2011, 08:46

trebuie sa fii barbat adevarat domnule !

visiniujohn
visiniujohn  •  11 Martie 2011, 08:20

mimi e fals..fals ca intreaga istorie stelista,fals ca oierul care pastoreste echipa,fals precum suporterii care pentru un pumn de martisoare se bat intre ei si devin prietenii oierului. Cei mai urati,cei mai negrii,cei mai desfigurati suporteri ii gasiti langa cimitirul ghencea.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează