FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

VIDEO: Muşcaţi de propriul cîine

Pîrvulescu şutează pe lîngă Bălgrădean Foto: Alex Nicodim (Mediaş)
Pîrvulescu şutează pe lîngă Bălgrădean Foto: Alex Nicodim (Mediaş)

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 23:39

Dinamo a pierdut contactul cu primele trei clasate din cauza lui Pîrvulescu, viitorul ei jucător din vară

"Tinereţe fără bătrîneţe" a fost motto-ul după care s-a ghidat Andone la Mediaş, acolo unde a avut doar un fotbalist trecut de 30 de ani printre titulari, Cătălin Munteanu. Transfuzia rapidă de sînge proaspăt a provocat reacţii adverse pe bancă, unde Dănciulescu a fost rezervă pentru a doua oară consecutiv.

Coşmarul fazelor fixe
Primii care au atacat au fost Eric şi ai săi, dar "foarfeca" lui Alex Muntean (1) era mai degrabă să taie mingea! Dinamo a pasat, a controlat mijlocul, iar prima ocazie mare a venit pe ruta tinereţii: Bakaj, Ganea, Torje, Alexe, şutul ultimului fiind deturnat cu greu în corner de Pleşca (16). Cînd "cîinii" credeau că trebuie doar să mai calculeze unghiul ca să găsească poarta, a venit golul lui Bawab (34). Reţeta clasică: Moţi a sărit pe sub minge, iar iordanianul a pus fruntea pe "covrigul" lui Eric în urma unei lovituri libere.

Au înviat şi au murit într-un minut
Dinamo a rupt zgarda şi s-a aruncat fără botniţă spre adversar. Ţucudean i-a luat locul lui Bakaj, roş-albii asigurîndu-şi dominaţia aeriană. Cu capul a şi marcat Ganea (57), dar asistentul Şovre a văzut ofsaidul milimetric! Careul Mediaşului s-a umplut de roşu: Alexe (69) a tras în portar singur-singurel, iar Torje în bară (87)! Ultimele minute ale meciului au fost incendiare: Alexe a egalat cu un şut puternic, iar imediat Pîrvulescu, viitorul mijlocaş al lui Dinamo din vară, a înscris golul prin care Gazul de la Mediaş miroase a Europa. Roş-albii au pierdut contactul cu podiumul şi trag doar să-şi păstreze locul de Europa League!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  03 Mai 2011, 19:51

la meciul din tur nu mai tii minte cand sia dat ANDREI CRISTEA cu stangul in dreptul de langa todea si sa dat penalty? de astea ati uitat? SI APOI CAND LAU INTREBAT REDACTORII, DACA I SA PARUT PENALTY CORECT SAU CA A SIMULAT, EL A ZIS: MI SE PARE cat de clar penalty, si apoi radea nesimtitu de andrei cristea... SA INTORS ROATA!!!

redbuldog
redbuldog  •  03 Mai 2011, 13:23

Acum..daca ar fi de ales intre Parvulescu si Chipiciu,eu l-as prefera pe cel de-al doilea...Oricum cea mai mare carenta este in centrul apararii,poate sa-i aduca si pe Messi,C.Ronaldo sa,daca nu iau 2 fundasi mai de doamne ajuta...In Europa o sa ne facem de tot khacatul..cu formula asta!

assf
assf  •  03 Mai 2011, 12:31

@mediash ..ai dreptate. cum sa iei tricou lu dinamo pe tine ...sa-i fie rusine. una e sa faci schimbi de tricouri ..si alta e ce a facut el ...oricum nu stiu ce-i unflati asa ..cand pe eric cand pe pirvulescu ..sper sa primeasca gazu ..milioanele pe ei ..si dupaceea ve-ti vedea voi ..cum marii jucatori vor freca banca de rezerve pana le va veni rau :| ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează