FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO "Naţionala" se mută la Dinamo! » "Cîinii" au semnat cu încă un fotbalist dorit de Juventus

Alin Roman Foto: fcmaramures.ro
Alin Roman Foto: fcmaramures.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 10:42

Dinamo II va semăna în sezonul următor cu echipa naţională de tineret. După ce l-au transferat pe mijlocaşul Steliano Filip (18 ani), unul dintre cei mai buni mijlocaşi de vîrsta sa, "cîinii" l-au adus ieri şi pe Alin Roman (18 ani).

Amîndoi au evoluat sezonul trecut pentru FC Maramureş, Filip marcînd două goluri în 16 partide, în timp ce Roman a punctat de 6 ori în 21 de apariţii. Alin Roman a fost pe teren în partidele disputate de echipa naţională Under 19 în turneul din Serbia, în timp ce Filip nu a putut participa din cauza unei accidentări.

Ovidiu Stîngă, fostul selecţioner al echipei naţionale de tineret, laudă transferurile făcute de Dinamo: "Eu nu l-am avut la dispoziţie pe Steliano Filip la lot din cauza unei accidentări, un fotbalist foarte, foarte bun. Dinamo a făcut o achiziţie extraordinară, o să vedeţi ce fotbalist este Filip!".

Roş-albii sînt extrem de bucuroşi că au reuşit să perfecteze aceste transferuri, mai ales că Filip şi Roman au fost şi pe lista lui Juventus Torino, însă italienii au dorit să îi mai lase un an să joace în România.

În lotul dinamovist sînt 8 jucători ce evoluează la naţionala de tineret: Constantin Nica (fundaş dreapta), Adrian Markus (atacant), Raphael Stănescu (mijlocaş), Darius Buia (mijlocaş), Steliano Filip (mijlocaş), Alin Roman (mijlocaş), Alin Dobrosavlevici (stoper) şi Ionuţ Burnea (fundaş stînga). Toţi vor pleca săptămîna viitoare în Austria, unde se vor antrena sub comanda lui Dario Bonetti, care va decide cine va fi păstrat la prima echipă.

Vezi mai jos o reuşită superbă a lui Roman! (Golul noului dinamovist, la 0:33)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
biancorossi
biancorossi  •  25 Iunie 2012, 12:51
Postat de bogdanel1710 pe 21 Iunie 2012, 16:44

Mi-ar placea sa vad cel putin 3-4 jucand constant la echipa... prefer sa terminam pe 10 cu jucatori dornici sa creasca si sa alerge 2-3 zile daca atat ar dura un meci, decat sa ne taraim an de an cu jucatori care abia asteapta sa se termine meciul . Markus, Filip, Buia si Stanescu plus cativa zambieni care mamanca terenul si macar vedem ambitie .

iti recomand sa urmresti si meciurile lui dinamo 2,din B. o sa vezi ca nici prin b nu se descurca f bine multi din "meseriasii" astia tineri.

biancorossi
biancorossi  •  25 Iunie 2012, 12:50
Postat de neuercainerosu pe 21 Iunie 2012, 15:17

Il mai avem pe Misu si pe Bitez,de care ziaristul asta nu a auzit.

sunt mai slabuti. si din cei 8, doar vreo 4 sunt cu adevarat de viitor.

redmaniac
redmaniac  •  21 Iunie 2012, 21:15

Dar Vastag? Parca era si el la Dinamo II. Vad ca nu e mentionat alaturi de ceilalti. L-or fi dat afara dupa 'bairamul' din Serbia?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează