FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - JUVENTUS COLENTINA 2-0

VIDEO ”Nilă” nu poate nici cu Colentina! » Mihai Costea a fost printre cei mai slabi stelişti în amicalul cu Juventus

Mihai Costea nu a avut cele mai bune evoluţii în această pauză de iarnă.
Mihai Costea nu a avut cele mai bune evoluţii în această pauză de iarnă.

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 februarie 2012 22:34

Costea II a fost slab şi împotriva divizionarei secunde. El e singurul atacant al Stelei care n-a marcat în 2012 în nici unul dintre cele 7 amicale.

Dintre stelişti, Mihai Costea e decepţia începutului de an. Nu mai există alt atacant în lot, în afara lui, care să nu fi marcat nici un gol în 2012, în nici un meci de pregătire! N-a izbutit să înscrie nici cu Juventus Colentina Bucureşti, chiar dacă slăbiciunea adversarului l-a lăsat de cîteva ori în poziţii bune. Oamenii din faţa lui erau penultimii în Liga a doua! O dată a ratat singur cu portarul, trimiţînd dezamăgitor, cu latul, pe lîngă poartă. N-a fost însă momentul cel mai prost pe care l-a produs "Nilă".

Vezi mai jos VIDEO cu
neputinţa lui Mihai Costea!

Florin, la polul opus

El a continuat să trateze cu lejeritate majoritatea fazelor în care a fost implicat. A încercat să-şi preia ori să paseze cu călcîiul, un procedeu pe care l-a folosit măcar o dată în fiecare joc de pregătire pe care l-a disputat Steaua în iarna asta. Şi a făcut lumea de pe marginea terenului să rîdă cînd n-a putut să se oprească din alergare, a ieşit de pe teren şi s-a oprit doar într-o grămadă de zăpadă.
Florin, în schimb, a confirmat că e în creştere faţă de prima jumătate a sezonului. El a pasat la golul lui Gabriel Machado şi a participat mai mult la joc. E diferenţă şi de atitudine, fiindcă fratele mai mare pare evident mai serios decît Mihai şi a acceptat din nou să joace mijlocaş stînga, singurul post pe care Ilie Stan îl vede disponibil în sistemul lui.

Finanţatorul crede că e bun de titular!
Momentul dezastruos pe care îl traversează Mihai nu l-a scos din lista de favoriţi a lui Gigi Becali. Patronul crede că olteanul ar fi o variantă pentru returul cu Twente, ca mijlocaş dreapta: "Ilie îl poate folosi pe el dacă nu vrea să-l mai bage pe Prepeliţă".

6 goluri a dat Mihai Costea pentru Steaua în prima parte a sezonului, în toate competiţiile. Mai are şi două pase de gol

1,4 milioane de euro a fost valoarea transferului lui Mihai de la Craiova la Steaua, perfectat la jumătatea anului 2011

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tzii
tzii  •  19 Februarie 2012, 13:04

n-a dat pe moraes 1 mil si a dat pe aschia asta retardata 1,4 mil

malakian
malakian  •  19 Februarie 2012, 10:25

Nila nu a dezamagit, a confirmat. A confirmat ceea ce se stia de mult, si anume ca nu are valoare. Numai un pr.ost ca Becali ar da 1.4 milioane pe un jucator care a marcat 10 goluri in 3 sezoane la Craiova. Nu a vrut sa dea 1 milion pe Moraes, 800.000 pe Maicon, parca vad ca nu il cumpara nici pe Nikolic, dar in schimb a dat 1.4 pe petarda asta. In cazul lui Florin, dezamagirea e mare, pt ca el e fotbalist foarte bun, a demonestrat, a iesit golgheterul Ligii 1, a jucat si la nationala, dar in tur inca nu era adaptat, acum parca se vede o schimbare in bine in jocul lui, sper sa confirme.

domodo
domodo  •  19 Februarie 2012, 08:12

gegel timpitel becali nu pricepe CA FRATII "PANARAMA"TREBUIE SA PLECE DE LA STEAUA!!!!astia nici valuare nu au si strica si atmosfera din lot.iar gegel cretinel becali le face si jocul obligindu-l pe stan sa-i bage in echipa!!!asa o sa destrame f. curind lotul actual!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close