FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

VIDEO No Zicu, no fun » Timișoara a irosit mai multe șanse importante, apoi a cedat, 0-1, și a rămas fără punct cu CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2015 00:00

Clujenii s-au impus la limită în fața unui adversar care își bazează jocul aproape exclusiv pe sclipirile lui Zicu. Aseară însă, durduliului atacant i-a lipsit inspirația în Gruia

Cel mai discutat subiect al ultimelor zile nu putea lipsi de la Cluj. Chiar dacă era vorba de fotbal, chiar dacă era vorba de Liga 1. Căldura a sufocat echipele și rezultatele s-au văzut la doar cîteva sprinturi după primul fluier. Pase direct afară, șuturi mult peste poartă, iar combinațiile reușite ar fi fost întîmpinate cu urale din tribunele la fel de moleșite, dacă ele s-ar fi petrecut pe teren.

Click aici pentru VIDEO!

Cel mai afectat, pe semne, a fost Elek, atacantul bănățenilor "reușind" să rateze 3 ocazii mari în prima parte! Cea mai complicată execuție a fost totuși cea mai dificilă fază, cînd a încercat să îl lobeze pe Marc, dar a lovit transversala.

Au contestat golul

Cum temperatura nu a scăzut, era ilogic să ne aștepte o repriză secundă mai agitată. Dacă se punea problema unui gol, acesta trebuia să vină după o desfășurare nefirească de evenimente. Și el a venit. La capătul unei faze confuze, evident. La un atac prelungit, băieții lui Dan Alexa au cerut un fault în atac al lui Neluț Roșu, arbitrul a dus fluierul la gură, dar nu a oprit jocul, iar mingea a ajuns în fața lui Jakolis. Hopurile ritmice ale balonului au fost anulate de voleul croatului de 23 de ani. Deviat puțin, balonul a mușcat gazonul în fața lui Kirschstein, l-a păcălit pe acesta și s-a făcut 1-0. Au urmat protestele, zadarnice, ale oaspeților.

Zicu-dependenți

Clujenii au arătat bine pînă la final, au ținut bine de minge, iar cei introduși de Alexa pentru a readuce egalitatea nu au fost eficienți. Zicu nu a prins o zi bună, iar Poli a avut de suferit. Fără sclipirile machedonului, timișorenii au părut foarte slabi. Poate soluția va veni de la Goga, care a semnat, dar nu este încă pregătit.

"În opinia noastră a fost un fault foarte clar în faza premergătoare golului. Am încercat să surprindem prin contraatacuri rapide, dar nu am reușit să marcăm. Asta este, mai bifăm un meci la capătul căruia nu luăm nici un punct, deși am fi meritat"
Daniel Stanciu, președinte ACS Poli

"Am luat 4 puncte în două etape, așa că sînt mulțumit. Cu Steaua va fi foarte dificil, dar trebuie să fim concentrați și să sperăm că putem produce surpriza"
Francisc Dican, antrenor CFR

"Am avut cîteva ocazii de a marca, pe care le-am ratat, din păcate. Consider că a fost fault în atac înaintea golului, dar cred că și portarul nostru putea face mai mult la acel șut"
Ianis Zicu, căpitan ACS Poli

Întăriri din Ghencea

Președintele Daniel Stanciu a declarat că trebuie să rezolve problema fundașului central, iar cel mai probabil sub comanda lui Alexa va veni Srgian Luchin. Apărătorul stelist de 29 de ani nu este printre preferații lui Rădoi, iar jucătorului nu îi convine statutul de rezervă. În cazul în care echipa din Ghencea îi va da drumul gratis, Luchin va parafa o înțelegere cu ACS Poli în această săptămînă.

caseta cfr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  20 Iulie 2015, 14:23

Intotdeauna un arbitru care trinteste un meci contra lui Poli, primeste nota 7. Acum doar 6? Ce buba se intimpla? Hotariti-va! Daca o tineti tot asa, ajunge borfasul la nota O! Fotbal murdar si Mafiot, nu se joaca meciurile pe teren, ci la masa verde! Poli Timisoara ar trebui sa dea dovada de demnitate si sa se retraga din acest fotbal ***. Este retrogradata inca inainte de a incepe returul campionatului. Arbitrajele murdare stabilesc clasamentul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1610711385807044
Misu Mihai  •  20 Iulie 2015, 11:23

6.000 de suporteri, super pe asa caldura ! Hai CFR !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează