FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Noul tehnician al Stelei a condus primul antrenament » Mirel Rădoi a fost și el prezent

foto Dolcesport
foto Dolcesport

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 12:01

Dumitru Dumitriu a anunțat astăzi într-o conferință de presă că va rămîne antrenor al Stelei în acte, însă de echipă și de rezultate va răspunde Nicolae Dică. Fostul mijlocaș nu are licența PRO, dar are carnetul A de antrenor, care-i permite să dea indicații de pe bancă. 

Imediat după conferința de presă, roș-albaștrii au avut o ședință de pregătire la baza din Mogoșoaia. Antrenamentul a fost condus de Nicolae Dică și Dumitru Dumitriu, însă, conform Dolcesport, la ședința de pregătire a asistat și Mirel Rădoi.

Sulley Muniru, care a revenit după operația la umăr, a participat și el la antrenamentul de azi. Totuși, Steaua nu se va putea baza pe trei piese grele pentru meciul de pe terenul lui ASA de miercuri. Varela, Toșca și Chipciu vor lipsi, ultimul va face astăzi investigații mai amănunțite pentru a afla cît va lipsi de pe gazon.

Meciul dintre ASA și Steaua se va disputa miercuri, de la ora 20:30, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Decembrie 2015, 22:07
Postat de unico_biancorossi pe 01 Decembrie 2015, 17:28

sa se opreasca... scuze. sunt emotionat, am vazut conducerea romaniei azi, la parada. aratau oribil. ca orice parnaiasi liberi.)

Masochistule! N-aveai altceva de facut decat sa te uiti la insectarul ala?!:)))))

zizu
zizu  •  01 Decembrie 2015, 20:41
Postat de Petre Radulescu pe 01 Decembrie 2015, 13:10

Eu as fi multumit daca in urmatorii 11 ani ne-am califica non-stop in grupele cupelor europene, am juca o alta semifinala, si am ajunge de inca 5 ori in primavara europeana. Cand voi sau oricare alta echipa de la noi va realiza astfel de rezultate ai voie sa mai scrii pe GSP, pana atunci las-o darcu de tastatura. :)))

siii...cu ce imi ajuta? cu ce ne ajuta? traim mai bine? avem mai multi bani si mai putini copii analfabeti? am ajuns de rasul europei reparand limuzine de lux cu ranga si mutand casa scriitorilor in puscarie...! analfabetii,mardeiasii de suporteri si toti combinatorii sunt adusi cu forta in fata si dati ca exemplu...asta e ce va doriti?eu nu... vreau o tara normala,cu oameni frumosi si conducatori destepti si cu bun simt

gerulozaurus
gerulozaurus  •  01 Decembrie 2015, 19:41
Postat de faxx pe 01 Decembrie 2015, 19:22

fugi ba dinamovistorapidistule de-aici la cfr ai tai ..asa-i cand nu ajungi la struguri .. te iei de gigi ca ti-e ciuda ca fcsb este campioana lumii si castiga peste tot cvadralupa istorica ca toata liga e in insolventza si interdictzie la uefa iar gigi face treaba la fcsb gazdemetan piteshti 2003 s.a. merge echipa in ceapons lig mai tare ca liverpool si barcelona ... ciudosule

cunoaste careva limba lu' asta sa-mi traduca si mie !?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează