FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA TG. MUREȘ 1-5

VIDEO O, dulce şi tîrzie răzbunare! Mureşenii i-au năucit pe giurgiuveni, 5-1, revanşîndu-se după eşecul ce le-a luat titlul în luna mai

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2015 00:00

Meciul de la malul Dunării a fost cel mai spectaculos al actualei stagiuni, cu reuşite extraordinare şi gafe pe măsură

Spectacol! Pînă şi gafele portarilor au fost savuroase şi au reprezentat ingredientele unui fotbal plăcut ochiului, chiar dacă, probabil, antrenorii de pe margine au suferit cînd Lung junior şi Stăncioiu, doi goalkeeperi remarcabili în general, au avut nişte erori ieşite din tipar. Oaspeții au jucat cum ar fi trebuit s-o facă în penultima etapă a campionatului trecut, cînd Astra le-a furat titlul de campioană şi l-a pasat Stelei. Atunci, Alibec, De Amorim, Budescu şi ceilalţi îi călcau în picioare pe cei de la ASA, scor 3-1, şi le terfeleau visele de preamărire.

Click aici pentru VIDEO!

Goluri oacheşe

Răzbunarea a venit, chiar dacă doar pentru moral, aseară. Giurgiuvenii lui Şumi, cu mintea încă la scoţienii de la Inverness, s-au întrecut în gafe. Enervant pentru o o trupă cu nume pe care şi le-ar dori oricine din România.

Mureşan (7) a fost atent, nu ca-n mai, şi l-a pedepsit pe Lung junior după o centrare marca Brandan. Silvică şi-a dat apoi cu stîngu' în dreptu', iar Jazvici (12) l-a taxat, după ce i-a driblat şi pe el, şi pe Ricardo Alves. Stăncioiu s-a molipsit de boala lui Lung şi-a scăpat balonul şutat nu foarte tare de către Budescu (24) din centrul Giurgiului, de la sensul giratoriu. Dacă Enache l-a oprit pe Pedro Louis, plecat hai-hui spre gol, Jazvici (41) şi-a completat prima repriză extraordinară printr-o reuşită din faţa lui Lovin, pe post de steag pe teren: 1-3!

Spulberaţi

Repriza secundă a mai pierdut din elanul ofensiv, însă meciul a rămas deschis. Axente (64) putea închide partida, a trecut fluierînd de Oros, a vrut să fie brazilian, boltă peste Lung, dar nici chiar aşa! Şi Stăncioiu a prins două şuturi ale lui Budescu, a venit cu mănuşile bune după pauză.

Ce înseamnă să nu mai ai presiunea unui titlu venit din senin! Axente (76) a punctat cu un calm englezesc, după o pasă simplă a lui Golanski. Cum şi ţînţarii au fost puşi pe treabă, aseară, spectatorii au început să plece către casele lor, aşteptînd şi-o revanşă a Astrei, joi, cu Inverness. Puţini au mai prins reuşita lui Manolov (89), care a creionat un scor umilitor pentru Șumi și ai lui.

 Vrea la Petrolul

N'Doye n-a fost aseară în lotul mureşenilor, ba, mai mult, a absentat de la un antrenament şi-ar vrea să lase ASA pentru Petrolul. Senegalezul de 37 de ani ar fi avut mai multe discuţii cu Selymes, încearcă să forţeze mîna conducerii să-l lase să plece gratis. Președintele Bogdan Mara, la DigiSport: "Ousmane are probleme la genunchi, de aceea n-a jucat. Nu mai pleacă nimeni de la ASA, toţi jucătorii au contract, lucrurile se vor regla. Vor mai veni fotbaliști importanţi".

Spion francez

La partidă a asistat şi un trimis special al celor de la St. Etienne, Alain Blachon, care a venit să culeagă informaţii despre formaţia lui Miriuţă cu care francezii se vor duela peste 10 zile. Blachon va face o evaluare a echipei, a fiecărui jucător în parte, va asista şi vineri la etapa a 3-a, pe care ASA o va juca acasă, cu Chiajna. "O formaţie serioasă, cea din Tîrgu Mureş, trebuie tratată extrem de atent", a comentat Blachon pentru GSP.

caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
100002473541087
Danut Ognean  •  20 Iulie 2015, 11:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Iulie 2015, 11:00

mat intra in insolventa

golem
golem  •  20 Iulie 2015, 10:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează