FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - PETROLUL 1-1

VIDEO O mînă spală pe alta » După arestarea lui Vasile Avram, "feroviarii" nu mai sînt favoriţii arbitrilor

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 10:48

Haţegan a judecat diferit două faze de penalty identice. Prahovenii s-au metamorfozat subit după ruşinea cu Dinamo (1-5), clujenii au fost salvaţi de De Zerbi

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului CFR-Petrolul 1-1

Haţegan a judecat diferit două faze de penalty identice. Prahovenii s-au metamorfozat subit după ruşinea cu Dinamo (1-5), clujenii au fost salvaţi de De Zerbi

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului CFR-Petrolul 1-1


CFR a devenit o echipă imprevizibilă: poate juca încîntător, însă la fel de bine poate furniza momente penibile. Petrolul părea o victimă sigură, dar startul meciului l-a avut în prim-plan pe Florentin Dumitru, manevrînd mingea cu lejeritate din postura de coordonator de joc. La 34 de ani! Mai tînăr şi mai rapid, Sougou n-a ajuns la centrarea lui Renan Garcia, o fază marcă înregistrată pentru jocul lui CFR (15).

Fanii vişiniilor aşteptau lovitura lui Weldon, apoi au primit momentul de inconştienţă al lui Peralta. Argentinianul a preluat cu mîna în careu, iar Borza a înscris cu emoţii, după ce într-o primă fază Beto a respins în faţă execuţia loviturii de la 11 metri (18). 5 minute mai tîrziu, Negru putea majora diferenţa, însă a reluat paralel cu poarta din 3 metri! Gazdele s-au repezit în atac. Nuno Diogo (25) şi Sougou (30) n-au putut să-l bată pe Zimmermann. Sipovici a vrut să dea o mînă de ajutor (31): fază similară cu cea de la penalty-ul făcut de Peralta, decizie total diferită a arbitrului.

Gol anulat cu uşurinţă
Clujenii şi-au intensificat atacurile, după pauză. Ronny (51) a reluat din cădere, imprecis (51). Apoi, Bastos a făcut 1-1, dar Haţegan a anulat reuşita, fluierînd fault în atac la Ronny în aceeaşi fază. Decizie pripită, atacantul urmărind doar să joace mingea. Opriţa a ratat şi el incredibil, iar Costa l-a trimis pe De Zerbi în teren. Italianul a punctat la prima atingere de balon, după ce Weldon i-a adus mingea în careu cu un slalom printre fundaşii lui Răchită. Il Fantasista şi-a continuat recitalul: şutul său de la 25 de metri a căzut pe plasa laterală (67).

Antrenorul oaspeţilor a operat apoi o mişcare cum rar vezi în fotbal. Nu-i va mai putea reproşa niciodată lui Vali Negru că nu face ambele faze. Din vîrf împins, Negru a trecut pe postul de libero în ultimele 20 de minute. Costa a forţat cu Kapetanos. Peralta şi Weldon au fost aproape de golul victoriei în ultimele secvenţe ale jocului, iar CFR pierde teren în favoarea lui Dinamo.


"Am scos un punct important în faţa principalei favorite la titlu. Mă bucur că am reuşit să ne reabilităm în faţa propriilor fani după umilinţa cu Dinamo"
Victor Răchită, antrenor Petrolul

"Haţegan ar merita 500.000 de beţe peste fund! Ar trebui să înfiinţăm DNI, Direcţia Naţională a Incompetenţilor. A fost viciere de rezultat. Am avut un penalty clar la un henţ făcut de Sipovici, plus că nu cred că a fost fault în atac la golul anulat lui Bastos"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

"Nu vreau să comentez arbitrajul. Nu-l cunosc pe «central», nu ştiu cum îl cheamă, dacă e competent sau incompetent. Am cîştigat o echipă în seara asta. Vom lua campionatul şi o vom face chiar şi împotriva a 11, 12 sau 13 adversari"
Jorge Costa, antrenor CFR

"Acest egal e o ruşine pentru fotbal! Ce să le mai spun contestatarilor noştri?! Vor declara ei că am cîştigat un punct cu ajutorul arbitrilor?!"
Cadu, căpitan CFR

"Am avut un penalty evident, dar arbitrul n-a dat. Nu mai putem face nimic. Dinamo s-a distanţat, însă mai avem foarte multe etape de jucat"
Weldon, atacant CFR

"N-am păţit aşa ceva în întreaga mea carieră, să joci acasă, pe stadionul tău, şi să fii arbitrat în asemenea hal! Am vrut să discut cu arbitrul şi mi-a zis că n-avem ce povesti. Cum adică? Pînă la urmă sîntem oameni!"
Beto, portar CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
voicu_p
voicu_p  •  04 Octombrie 2011, 16:50

ardealul liber,forza cfr

zadkiel
zadkiel  •  04 Octombrie 2011, 09:35
Postat de oasei pe 03 Octombrie 2011, 17:27

Stimate Mihnea80.Totul OK in comentariul tau , cu o singura precizare: golul a fost anulat pentru un hentz si nu pentru fault. La cine? Oricum felicitari , inca odata se dovedeste ca nu toti suporterii lui U sunt huloigani.

Mars bozgore! CUVANTUL DIN INTERCEPTARI, 'Gyuri', este clar de origine maghiara si nu poate sa vina decat dinspre CFR Cluj! Crezi ca romanii sunt idioti? In perioada, cand CCA a fost condusa de trei infractori arestati, cele mai mari erori de arbtraj au fost dirijate de mafiotii in favoarea CFR Cluj si trofeele voastre sunt castigate numai in mandatul acestor infractori! De acum s-a terminat cu manevrele lui Arpad Paskany si CFR v-a juca numai pe teren si titluri de campioana nu o sa mai castigati niciodata! Dupa ce Basescu va fi inlaturat de la putere se vor gasi si procurori care sa investigheze averea lui Paskany! Si o sa fie rau te asigur de asta! Mars bozgore!

george207
george207  •  04 Octombrie 2011, 00:23

v-ati uitat aseara pe tvr pizdelor? emisiunea REPLAY despre istoria Universitatii..cand va fi si de cfr:)))? va zic eu veci!! toata tara va priveste ca pe niste cotofene:))!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează