FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-3

VIDEO Omul-penalty » Portarul lui U Cluj a produs cu Dinamo cea de-a şasea lovitură de pedeapsă de la transferul în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 23:18

Dinamo a început, practic, meciul cu gol şi cu provocarea unei eliminări, slovacul Veselovsky producînd al 6-lea penalty de cînd este în România


Faza partidei de aseară, în minutul 6: Vali Lazăr i-a oferit o pasă de clasă lui Cosmin Matei, care l-a driblat pe Robert Veselovsky, iar slovacul i-a luat piciorul drept decarului dinamovist. Fault în fază clară de gol al goal-keeperului de 28 de ani, care a primit direct cartonaşul roşu. Matei a bătut elegant şi simplu penalty-ul, şutînd în dreapta nou-intratului Panagopoulos.

Veselovsky s-a evidenţiat ca un portar cu reacţii spectaculoase, dar a şi provocat multe penalty-uri. A ajuns la cota 6 cu cel de aseară, după alte 5 în ediţia precedentă de campionat! Cu meciul de aseară are 26 de prezenţe în Liga 1. Cele 5 meciuri din sezonul trecut în care slovacul a făcut penalty-uri s-au terminat în 3 rînduri cu înfrîngerea clujenilor, o dată cu victorie, o altă partidă încheindu-se la egalitate.

Lazăr, propus la Konya
Impresarul Cristea Opria, aflat în conflict cu şefii dinamovişti, a spus ieri la DigiSport că liderul din teren al roş-albilor, Vali Lazăr, ar putea ajunge pentru un milion de euro coleg cu Gabi Torje şi cu Ciprian Marica la Konyaspor. "Turcii m-au întrebat dacă ştiu un atacant de valoare, iar eu l-am propus pe Marica. Nu m-am ocupat eu de nimic, dar le-am zis că pot să le aduc un fotbalist de bandă stîngă, să aibă superofensivă. Lazăr ar face un atac extraordinar cu Torje şi cu Marica, Vali are calitate, marchează, dă pase. Dacă se plăteşte clauza de reziliere, e ca şi pierdut de Dinamo, fie că oamenii de acolo vor sau nu", a spus Opria.

Ninu, gol la meciul 93
Emil Ninu, fost fotbalist al Stelei, a înscris cu capul, în minutul 26, din centrarea lui Muşat, fost jucător al lui Dinamo. Ninu a marcat în premieră în Liga 1, bifînd 93 de partide în campionat, în cariera sa.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:41
Postat de ingu pe 05 August 2014, 20:25

Cred ca tu esti cel mai om destept din lumea asta. Dupa ce dai coltu' o sa te puna intr-un borcan la Antipa. Langa madularul lui Terente.

ps final - sunt sigur ca la viteza ta de gandire o sa capisci abia peste 2-3 ani.. va e tipic, gogule..)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:39

FORZA DINAMO FO EVER !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:39
Postat de ingu pe 05 August 2014, 20:25

Cred ca tu esti cel mai om destept din lumea asta. Dupa ce dai coltu' o sa te puna intr-un borcan la Antipa. Langa madularul lui Terente.

cu siguranta sunt. si asta ma face mandru. merci pentru aprecieri.) gogule, daca esti prost, nu mai semnaliza vere, se vede din avion... prost crescut... de fapt, probabil esti ardelean, la voi suma frustrarilor face senzatia prostiei..)) deci, nu e vb chiar de prostie, pur si simplu e o chestie de inteligenta nativa.... mai redusa..))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close