FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VASLUI 1-2

VIDEO Oscarul golurilor » Buhuşi şi Stanciu au reuşit două goluri magnifice în Petrolul-Vaslui, 1-2

Buhuşi a deschis scorul în meciul cu Vaslui. (Vezi mai jos infografia golului marcat de Stanciu) +2   FOTO
Buhuşi a deschis scorul în meciul cu Vaslui. (Vezi mai jos infografia golului marcat de Stanciu)

Articol de - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 10:16

Vasluienii lui Inacio au primit gol după o superexecuţie a lui Buhuşi, dar au revenit şi s-au impus în ultimele minute prin şutul fabulos al lui Nicolae Stanciu.

Cu gîndul la prima dublă promisă de Răchită pentru cele 3 puncte, Opriţa şi compania au început avîntat şi chiar golgeterul prahovenilor din prima parte a campionatului a încercat poarta lui Borjan (1).

Vezi AICI VIDEO rezumatul meciului Petrolul-Vaslui 1-2

Imediat, N'Doye, readus de Porumboiu pentru a-l înlocui pe rebelul Pavlovici, a pus stăpînire pe mijlocul terenului şi sutul său de la 25 de metri a trecut peste (11). Sînmărtean a fost din nou magic şi a creat cea mai mare ocazie a Vasluiului din prima repriză, punîndu-i mingea pe cap lui Temwanjera, dar atacantul african, nemarcat la 7 metri, a reluat greşit şi mingea s-a scurs pe lîngă (14).

Trupa lui Vivi a revenit în atac şi, după o fază de excepţie creată pe axa Dina-Boudjemaa-Buhuşi, ultimul a marcat cu o execuţie superbă care l-a lăsat fără replică pe Borjan (18). Cu sacii în căruţă, "găzarii" s-au retras şi vasluienii au preluat iniţiativa.

În primele 45 de minute nu au mai avut ocazii clare, dar Wesley şi compania au ieşit mai convingători de la cabine. Şutul lui Adailton (59) şi capul lui Papp (60) au prefaţat golul egalizator. Milanov a pătruns în careu, a fost agăţat de imprudentul Bikana şi Haţegan a fost prompt: penalty, transformat fără probleme de Wesley (63).

Vasluienii nu s-au mulţumit cu un egal, iar Stanciu (67, 78), Sînmărtean (72) şi Wesley (76) l-au luat la ţintă pe Gritti. Acelaşi Stanciu a mai încercat o dată poarta în final, iar superexecuţia cu stîngul, în stilul lui Hagi, s-a dus aproape de vinclu şi nu i-a mai dat nici o şansă portarului advers (88).

Gol superb, dar neregulamentar
Elevii lui Răchită au deschis scorul în minutul 18 după o fază de excepţie pe axa Dina-Boudjemaa-Buhuşi, dar reluările tv au arătat că reuşita "decarului" ploieştean nu a fost regulamentară: devierea lui Dina către Boudjemaa l-a găsit pe francezul adus în această iarnă la Ploieşti în poziţie de ofsaid. Mai mult, şi autul de la care a pornit faza golului trebuia să fie acordat vasluienilor!

Haţegan, în "optimile" Europa League
"Centralul" partidei de aseară, de la Ploieşti, a fost anunţat de UEFA că va fi delegat la un meci din returul optimilor de finală din Europa League, partide care vor avea loc pe 15 martie. Este pentru prima dată după 15 ani cînd un arbitru român ajunge să oficieze atît de sus în cupele europene. Haţegan a arbitrat şi în "16-imi", la partida retur Lokomotiv Moscova - Athletic Bilbao, şi a primit din partea observatorului un calificativ extrem de bun.

458702-gol-stanciu-petrolul-vaslui.jpg

Golul marcat de Stanciu a adus victoria vasluienilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
daser
daser  •  05 Martie 2012, 14:00

asd

uclujnapoca
uclujnapoca  •  05 Martie 2012, 13:43

bai frate deci Stanciu are un sut (drept si stang) impecabil!!! super complet baiatu' sper sa-l vedem curand la nationala titular pe el si pe Grozav... e momentul sa schimbam ceva in gloata de figuranti de la echipa MARE

rayofra
rayofra  •  05 Martie 2012, 11:22
Postat de vladutz13 pe 05 Martie 2012, 09:46

Ca sa-l citez pe dl Dinu.... Bumba e deja tatuat la 18 ani..... e deja pierdut. Pe Maxim nu l-am urmarit in special, nu stiam ca e asa de tanar, insa am urmarit Pandurii si dintre titularii de acolo, nu mi-a sarit cu nimic in ochi, fata de altii, sper totusi sa ai dreptate

si ce daca e tatuat..mai minte preconceputa ce esti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează