FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CONCORDIA 2-0

VIDEO Oţelul über alles! Gălăţenii neamţului Ewald Lienen au învins cu 2-0 Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 29 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 22:14

Cu buzunarele pline, gălăţenii au început în forţă meciul cu Chiajna surprinzătoare a lui Şumudică.

Astafei a pus în pericol poarta lui Rîmniceanu încă din minutul 3, şut puternic scos de sub bară de portarul ilfovean. Mişelăricu a încercat o "foarfecă" a la Ibrahimovici, 10, dar mingea a trecut pe lîngă.

Click aici pentru VIDEO!

De partea cealaltă, singurul activ a fost Şumudică, atenţionat de arbitru că la următoarea ieşire nervoasă schimbă banca tehnică cu tribuna. Scăpat de eliminare, Şumi l-a trezit pe brazilianul Wellington, care a semnat unica ocazie a Concordiei: dribling la marginea careului şi şut scos în extremis de Goicoechea, 15
În partea secundă, Tudorie a ratat incredibil în două situaţii, 47 şi 53. Mai întîi a tras pe lîngă din situaţie unu la unu cu Rîmniceanu, iar apoi l-a luat la ţintă pe portar din mai puţin de 2 metri.

Astafei s-a hotărît că e momentul să răsplătească eforturile financiare ale conducerii şi a împins mingea în aţe, 73, cu un cap din 6 metri. Zaharia a semnat trei minute mai tîrziu condica la sectorul spectacol printr-un supergol, cu un şut la colţul lung, la semiînălţime, de la 20 de metri.

"Era normal să cîştigăm azi. Oţelul merită mult mai mult respect din partea tuturor"
Victoraş Astafei, atacant Oţelul

"Băieţii joacă un fotbal frumos, echipa creşte de la meci la meci. Am dat o gură de oxigen băieţilor prin achitarea unui salariu şi asta s-a observat în teren"
Narcis Răducan, preşedinte Oţelul

"S-a rezolvat problema licenţei, prin achitarea banilor de pe luna decembrie, ceea ce e o mare realizare"
Narcis Răducan, preşedinte Oţelul

"Absenţele noastre au contat foarte mult. A trebuit să improvizez în apărare, cu Ioniţă debutant şi mijlocaşul Papasterianos, pe care a trebuit să-l pun în defensivă. Cînd s-a accidentat Papasterianos şi l-am schimbat s-a terminat totul"
Marius Şumudică, antrenor Concordia

"Azi am arătat jalnic, parcă am venit în excursie. E greu la Chiajna, dar mie nu-mi este frică de nimic. Am venit aici să fac treabă"
Marius Şumudică, antrenor Concordia

Au intrat banii
Fotbaliştii Oţelului şi-au primit ieri o parte din restanţele materiale, mai exact salariile pe luna decembrie. Ultimele zile au fost foarte agitate pentru gălăţeni, jucătorii refuzînd să intre în cantonament. În plus, au fost achitate şi datorii către terţi, astfel încît săptămîna viitoare este foarte probabil ca Oţelul să primească licenţa pentru sezonul viitor.

610955-otelul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cichidum
cichidum  •  30 Martie 2014, 16:22

in sfarsit neamtul a început sa il joace si pe zaharia... Zaharia de care nu multa lume a auzit de el dar care va ajunge un jucator cunoscut

xolv
xolv  •  29 Martie 2014, 11:59

Blat clar!!! Altfel n-ai cum s-o bati pe Chiajna!! (zise frustrarea militiano-feroviara)

otelul88
otelul88  •  29 Martie 2014, 10:18

"Era normal să cîştigăm azi. Oţelul merită mult mai mult respect din partea tuturor" Victoraş Astafei, atacant Oţelul. Corect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează