FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CHIAJNA 0-1

VIDEO Pandurii, înfrîngere neaşteptată cu Chiajna, 0-1 » Gorjenii cer schimbarea: "Să vină Grigoraş!"

Articol de - Publicat marti, 18 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 23:25

Pandurii a devenit o echipă mediocră fără Eric, brazilianul decisiv pe care gorjenii l-au vîndut pe un milion de euro, şi suporterii şi-au pierdut răbdarea.

Care e diferenţa dintre o formaţie din grupele Europa League şi una medie din Liga 1? Un milion de euro. Pandurii l-a vîndut pentru suma aceasta pe Eric la Al Ahli şi s-a transformat într-o echipă incapabilă să genereze vreun atac.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Antrenorul s-a blocat complet în lipsa playmakerului sud-american şi are ghinion că spectatorii şi-au ridicat nivelul pretenţiilor. Un sezon european i-a făcut pe gorjeni să considere inacceptabilă o înfrîngere cu Chiajna şi-l învinovăţesc pe Pustai pentru regres.

Soluţia: "Grigoraş! Grigoraş!". E scandarea care a însoţit golul lui Wellington. Să revină Grigoraş? Să revină Eric?

"Am mai trecut prin momente grele si nu cedez, nu demisionez! Mergem sa batem la Dinamo!" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

609591-pandurii-chiajna-0-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
iulianposea
iulianposea  •  18 Martie 2014, 14:47

Opriți pesedizarea echipei Pandurii Târgu Jiu! După pesedizarea forțată a Complexului Energetic Oltenia (C.E.O.), proces cu implicații dezastruoase la nivelul economiei județului, care afectează zeci de agenți economici și categorii largi de populație, constatăm, cu uimire și cu regret, că în ultima perioadă conducerea organizației Gorj a Partidului Social Democrat (P.S.D.), alături de fostul vicepreședinte Laurențiu Ciurel, acum manager “apolitic” și “privat” al C.E.O., se află în plină campanie de pesedizare a vicecampioanei României – Pandurii Târgu Jiu, echipă care rămăsese unul dintre puținele motive de mândrie pentru gorjeni, și singurul vehicul real de promovare a județul

nesv1234
nesv1234  •  18 Martie 2014, 11:28

Domnul Pustai e un adevarat domn si un om de toata admiratia, insa la Dinamo va fi greu sa castige. Eu chiar sper ca Dinamo nu va mai pierde nici un meci acasa in retur.

mama.is.here
mama.is.here  •  18 Martie 2014, 10:42
Postat de cobra_z pe 18 Martie 2014, 10:19

unde e chirila ????...ca dupa logica lui ar fi trebuit sa ia macar 2 goluri de la pandurii...vorba lui "cine e chiajna ???"... :))))

cu steaua capra, cu pandurii iapa!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează