FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Panduru le recomandă steliștilor un atacant care are 17 ani: ”De ce nu-l luați pe el?”

Gomes cu trofeul de campion european plus cel de golgeter al turneului
Gomes cu trofeul de campion european plus cel de golgeter al turneului

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

Panduru le recomandă un atacant steliștilor, după ce a urmărit Campionatul European sub 17 ani. Fostul mijlocaș e inspirat de evoluția portughezului Jose Gomes.

Mihai Stoica a petrecut câteva zile în Portugalia și Becali a anunțat o țintă din liga lusitană: coreeanul Suk, de la FC Porto, un atacant de 24 de ani pe care "dragonii" l-au tot împrumutat în ultimii ani.

Steaua e interesată și ea tot de un împrumut al asiaticului pe care alb-albaștrii portughezi l-au cumpărat cu două milioane de euro. Un împrumut, eventual și cu o parte a salariului suportată de Porto, i-ar conveni lui Becali.

Basarab Panduru se folosește de rețeta pe care o utilizează roș-albaștrii ca să le mai recomande un jucător iberic. E vorba despre Jose Gomes, un atacant de la Benfica.

Panduru l-a remarcat pe Gomes la Campionatul European sub 17 ani. Competiția a avut loc în Azerbaidjan și a fost câștigată de Portugalia. Lusitanii au învins sâmbătă Spania în finală, după 1-1 în timpul regulamentar și executarea loviturilor de departajare.

Fotbalistul pe care Panduru i-l propune Stelei a fost golgeterul turneului, cu 7 goluri, o performanță pentru care a primit un premiu special, chiar înainte ca delegații UEFA să-i premieze și pe colegii săi pentru titlul continental.

"Dacă poți să împrumuți de la Porto, mă gândesc că poți și de la Benfica. Cum arată acest atacant de doar 17 ani... După părerea mea, o să "bubuie" în următorii doi ani!", a calculat Panduru la DolceSport.

Gomes a împlinit 17 ani în aprilie și a jucat până acum la echipele de juniori de la Benfica. A fost internațional la toate grupele de vârstă, iar la sub 17 a impresionat deja, nu doar la CE: are 27 de selecții și 19 goluri. Tânărul născut în Guinea-Bissau poate evolua și ca atacant central, și ca extremă.

"Vedeți că și fundașul dreapta e bun!"

Panduru a mai "ochit" un jucător portughez de la Europeanul de juniori: Diogo Dalot, de la FC Porto. Fundașul dreapta a marcat golul Portugaliei în finală. E mai în vârstă decât Gomes cu o lună, el e născut în martie, iar atacantul în aprilie 1999.

Postul de fundaș dreapta e descoperit la Steaua. Râpă a fost disponibilizat, Papp nu constituie o soluție care să ofere garanții, iar Gabriel Enache, varianta preferată de Reghecampf, e o improvizație. Fotbalistul juca mijlocaș la Astra și a fost transformat în apărător la Steaua.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Mai 2016, 10:59
Postat de juliusmad pe 23 Mai 2016, 10:08

uite asa am luat 3 campionate la rand iar anul trecut am luat toate trofeele in tara. sunt curios ce a facut talentatul domn rednic sau negoita ca nu prea vad sa mearga echipa, scoutingul nici atat. e normal sa iei jucatori care deja au jucat in tara si s-au adaptat decat sa faci experimete gen bartalstovu.

Rednic l-a cautatat si gasit pe feroez in meciul cu Romania, cand el l-a facut titrez pe Rat, desi feroezul nu a jucat in acel meci....Oricum, nordicul a avut cea mai cautata calitate pentru Rednic la un fotbalist: a fost de acord sa semneze cu Luana.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Mai 2016, 10:51
Postat de Dragos Bargaoanu pe 23 Mai 2016, 10:50

Basarab Panduru îl va lăsa pe "Tâmplăraşul cel Viteaz" aka Meme Stoica fără serviciu!Se întrec în gudureli în fața lui Gicuță Becali.

Pai, ce, sunt ei asa mandri nevoie mare ca Strambu? El e caine rau si tot nu s-a gudurat in fata patronului...

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  23 Mai 2016, 10:50

Basarab Panduru îl va lăsa pe "Tâmplăraşul cel Viteaz" aka Meme Stoica fără serviciu!Se întrec în gudureli în fața lui Gicuță Becali.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close