FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CHIAJNA 2-1

VIDEO Pe Dunăre, în jos » Oţelul n-a avut milă de Chiajna şi a cîştigat, 2-1, în prelungiri dintr-un penalty contestat

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 aprilie 2013 22:49

Concordia a mers la Galaţi încurajată de meciul foarte bun făcut cu Vasluiul etapa trecută, 1-1, iar debutul partidei de aseară a confirmat creşterea de formă a trupei lui Ilie Stan.

Serediuc a marcat repede din pasa lui Pană (14), prima sa reuşită în Liga 1!, apoi Welington a arătat că e brazilian doar în paşaport.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Gazdele s-au trezit, Iorga a centrat din lovitură liberă, Benga a deviat cu noroc, iar Sîrghi a egalat din apropiere (20): 1-1! Pînă la pauză, Niţă a comis două gafe, însă gălăţenii n-au reuşit să profite.

În mitanul al doilea, Chiajna n-a mai forţat, Oţelul a ajuns cu greu la poarta adversă şi, cînd părea că întîlnirea se va încheia cu o remiză echitabilă, Vancea l-a păcălit pe Belu şi a obţinut un penalty. Iorga (foto) a executat cu sete şi a adus victoria fostei campioane în prelungiri: 2-1! Ghinionistul "Iliesta" rămîne pe loc retrogradabil, în vreme ce convalescentul Grigoraş poate respira ceva mai liniştit.

2 puncte a strîns Chiajna în 2013, în 9 partide disputate, din două remize: 1-1 cu FC Vaslui şi cu Severin


"Au fost nişte declaraţii cum că am fi cu banii la zi, nimic adevărat! Avem aproape două luni de cînd sîntem neplătiţi şi vin Sărbătorile Pascale. Conducerea poate a uitat de noi"
Cristian Sîrghi, căpitan Oţelul

"Am fost furaţi în Săptămîna Mare! Ce să mai fac eu, ca antrenor, cînd arbitrii nu ne lasă?! Probabil că o să ajung şi eu ca Grigoraş, tăiat!"
Ilie Stan, antrenor Chiajna

"Dacă nu sîntem doriţi în Liga 1, să ni se spună şi ne retragem singuri!"
Petre Marin, manager sportiv Chiajna

569743-caseta-otelul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
torque1981
torque1981  •  30 Aprilie 2013, 10:28

Bun asa - Scapam usor usor de satelitii oilor si de echipe de la sat....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează