FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OŢELUL 2-3

VIDEO Pena, la prima triplă din carieră: "Trei goluri magice!"

Cele trei goluri ale lui Pena au afundat şi mai tare Rapidul în clasament.
Cele trei goluri ale lui Pena au afundat şi mai tare Rapidul în clasament.

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 20:02

Marius Pena a reuşit în Giuleşti primul său hattrick din carieră. Rapidul n-a mai luat trei goluri pe teren propriu din 2007.

Giuleştenii sînt la pămînt, atît din punct de vedere financiar, cît şi în clasament. Echipa a ajuns la 9 puncte de retrogradare, iar vinovat de acest lucru este şi Marius Pena, atacantul Oţelului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Vîrful de 27 de ani a bătut de unul singur Rapidul, reuşind primul său hattrick din carieră. Atacantul gălăţean a ajuns la 5 goluri în acest sezon, iar pe giuleşteni i-a mai învins într-o partidă importantă: Oţelul - Rapid (1-0), în sezonul 2010-2011, cînd dunărenii au luat titlul.

"A fost o seară magică pentru mine, sînt bucuros că am marcat de trei ori, dar reuşitele ar fi fost imposibile fără ajutorul colegilor mei. Am făcut un meci mare, e bine că urcăm în clasament", a spus Pena.

În Giuleşti, nimeni nu mai înscrisese trei goluri din aprilie 2007. Atunci, în Rapid - Dinamo (1-4), disputat fără spectatori, Claudiu Niculescu a marcat toate golurile "cîinilor"! Vişiniii nu mai primiseră trei goluri pe teren propriu de un an, mai exact de pe 21 noiembrie 2011, cînd s-au impus în faţa lui Gaz Metan Mediaş, scor 5-3.

27 de goluri a marcat Marius Pena în Liga 1, în întreaga sa carieră

"Rapid din 8 jocuri acasă a cîştigat 5, dar ştiam că au puterea să revină. Ştiam că nu s-au antrenat două zile, că au probleme şi am profitat printr-un joc agresiv, deschis" (Viorel Tănase, antrenor Oţelul)

"Nici norocul nu mai este de partea noastră, nu ne mai iese nimic. Adversarilor le intră tot, iar nouă nu ne merge nimic bine" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

"Rapid retrogradează!"
Dumitru Dragomir spune că giuleştenii nu mai au nici o şansă să rămînă în Liga 1 şi la anul. "Se duce Rapidul, o să retrogradeze. Păcat de galeria asta frumoasă, de numele Rapid, păcat că se năruie. E o echipă ce a făcut cinste fotbalului românesc. Cînd intri în insolvenţă e deranj mare. Jucătorii şi-au depus memorii, iar Comisiile vor judeca săptămîna ce vine memoriile lor", a zis Dragomir.

Amintiri negre din '94
Rapidul ocupă doar locul 9 în Liga 1, la 18 puncte de liderul Steaua şi la doar nouă puncte de zona retrogradării! Ultima dată cînd giuleştenii au avut un sezon mai slab a fost în 1993 - 1994. Atunci, tot după 19 etape, Rapidul ocupa locul 11, cu numai 24 de puncte. La finalul sezonului, giuleştenii au terminat însă pe poziţia a 4-a, la 15 puncte de campioana Steaua.

"Mental sîntem la pămînt!"
Antrenorul giuleştenilor, Marian Rada, spune că nu-i poate scoate pe elevii săi din blocajul psihic venit în urma datoriilor pe care le are George Copos faţă de ei şi a situaţiei dezastruoase de la club. "Echipa e debusolată, părăsită de toţi. Mental sîntem la pămînt. Toţi ne gîndim la ce o să fie din iarnă. Gîndul jucătorilor nu le mai e doar la fotbal şi nu ai cum să ai rezultate în astfel de condiţii", a zis Rada.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 18:49

ohlkjhkjl

cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 18:49

ohloh

cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 18:49

pjopoj

Vezi toate comentariile (5)
Comentează