FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

VIDEO Penalty refuzat lui Dinamo la Cluj » Sarabanda erorilor de arbitraj continuă în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 09:28

Cojocaru nu le-a acordat "cîinilor" o lovitură de la 11 metri în minutul 28, la o intervenţie a lui Djokovici asupra lui Matei


Adrian Cojocaru nu a avut parte de un meci uşor aseară. "Centralul" gălăţean a comis o eroare în minutul 28, cînd nu a dictat penalty la o intrare a lui Djokovici asupra lui Matei. Reluările TV au demonstrat clar că mijlocaşul clujean l-a lovit în gambă pe dinamovist, însă arbitrul a lăsat jocul să continue în ciuda protestelor bucureştenilor.

Click aici pentru VIDEO!

În schimb, patru minute mai tîrziu, Cojocaru a procedat corect cînd l-a eliminat pe Ionuţ Rada după ce fundaşul CFR-ului l-a lovit cu piciorul în faţă pe Şerban, după ce a fost faultat de Ţucudean. Arbitrul a considerat că Rada a intenţionat să-l lovească, lucru ce s-a văzut şi pe imaginile de la DigiSport.

Cojocaru a arbitrat aseară primul derby în acest sezon. Precedentul meci important pentru el în Liga 1 fusese în sezonul precedent, pe 26 mai, cînd a favorizat-o pe CFR în meciul cu Astra. Atunci, în minutul 10, cînd giurgiuvenii conduceau cu 2-0, "centralul" a dictat aiurea penalty pentru formaţia din Gruia la o intervenţie a lui Ben Youssef asupra lui Weldon. În plus, stoperul Astrei a mai fost şi eliminat. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (107)
catalin_cj
catalin_cj  •  12 Noiembrie 2013, 12:06
Postat de schafe pe 09 Noiembrie 2013, 22:13

Rada spune dupa meci ca eliminarea a fost EXAGERATA, deci, voalat, recunoaste ca a intentionat sa-i dea cu bocancul aluia in fata. Despre ce vorbim aici noi care am stat in partea cealalta a ecranului?

a numarat cineva cate faulturi consecutive a facut tucudean dupa ce a luat galben? au fost 3-4 din care unul din spate si care necesita un al doilea galben. si nu e singurul care a exagerat cu faulturile. eu spun ca si centralul si tusierii au fost in afara jocului. eliminarea lui rada corecta, iar penaltiul e clar.

schafe
schafe  •  09 Noiembrie 2013, 22:16
Postat de cristid. pe 09 Noiembrie 2013, 17:23

Daca si Dinamo e dezavantajata de arbitrii...

Ia ceva, cu paine, sa-ti treaca dorul de steaua... ://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/Steaua+la+un+meci+distanta+de+un+record+horror+Daca+n-o+bate+pe+

schafe
schafe  •  09 Noiembrie 2013, 22:13
Postat de sumanele_negre pe 09 Noiembrie 2013, 16:22

CFR este furata clar de Anghelache si ziaristul spune pe dos. Ce tara de rahat avem! Lui Rada i se pune piedica din spate si tot el primeste rosu??????? Incredibil ce poate face acest Anghelache etapa de etapa.

Rada spune dupa meci ca eliminarea a fost EXAGERATA, deci, voalat, recunoaste ca a intentionat sa-i dea cu bocancul aluia in fata. Despre ce vorbim aici noi care am stat in partea cealalta a ecranului?

Vezi toate comentariile (107)
Comentează