FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PETROLUL 1-3

VIDEO Petrolul ia toate punctele din meciul cu Viitorul, deşi formaţia lui Gheorghe Hagi conducea la pauză

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 20:49

Petrolul a învins-o pe Viitorul cu 3-1, după ce formaţia lui Gheorghe Hagi a intrat la cabine în avantaj.Petrolul n-a început deloc bine, iar în minutul 16, Mitriţă a trimis un şut din marginea careului, dar Pecanha a fost la post şi a reţinut balonul cu mici emoţii.

Gheorghe Mulţescu a simţit pericolul la care se expune formaţia sa şi l-a schimbat pe Marinescu cu Astafei. Dar 5 minute mai tîrziu, a venit golul lui Daminuţă, după un şut din centrul careului.

Egalarea Petrolului s-a realizat cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, cînd Teixeira a fost faultat în careu de Nikolov, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Toto Tamuz a fost cel care şi-a trecut numele pe tabela de marcaj şi astfel a marcat golul 200 în sezonul curent.

Astafei a întors partida cu 7 minute înainte de final, cînd l-a întors pe Mamele şi a finalizat cu un şut pe sub Buzbuchi. Acelaşi fotbalist introdus în prima repriză în locul lui Marinescu a stabilit şi scorul final, după ce a împins un balon din centrul careului mic.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a meciului
Vezi VIDEO cu golul lui Daminuţă

Vezi VIDEO cu golul lui Tamuz
Vezi VIDEO cu primul gol al lui Astafei
Vezi VIDEO cu cea de-a doua reuşită a lui Asafei

***

Echipele de start:

Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Mitrea, Mamele, Nikolov - Daminuţă, Andelkovic, S. Pană - Mitriţă, Bonilla, Fl. Tănase
Rezerve: Balauru, C. Manea, Puţanu, Ţîru, Nedelcu, Mărkuş, Al. Neacşa

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Satli, Beţa - Mustivar, De Lucas - Priso, L. Marinescu, Teixeira - Tamuz
Rezerve: Cobrea, I. Filip, Nepomuceno, Nkoyi, Astafei, Fanchone, Ipsa

Patru meciuri s-au disputat între cele două echipe în Liga 1, 3 victorii Petrolul, un succes Viitorul. Primul joc a avut loc pe 6 octombrie 2012, Viitorul-Petrolul 1-2 (Galamaz autogol, Hamza, Vlad Morar). Din echipa utilizată atunci de Mircea Rednic se mai află astăzi în lotul Petrolului doar Marinescu şi Mustivar. De partea cealată, niciunul din cei cei 14 trimişi în teren de Cătălin Anghel nu mai joacă pentru Viitorul.

În returul stagiunii 2012/13, Petrolul s-a impus cu 3-0 (Hamza, Bokila dublă), acelaşi scor înregistrîndu-se la Ploieşti şi în turul ediţiei 2013/14 (dublă Albin, Hamza). Singurul succes al gazdelor de astăzi s-a consemnat în runda a 32-a din campionatul trecut, Viitorul-Petrolul 2-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
solomon_i
solomon_i  •  29 Septembrie 2014, 08:09

Astafei a intors partida si l-a intors si pe Mamele...bun !

planetfun
planetfun  •  29 Septembrie 2014, 02:32
Postat de benaflek pe 28 Septembrie 2014, 20:46

petrolul joaca cu un singur roman; bineeee

ar trebui minunata galerie a petrolului sa faca ceva cantece ,scandari in limbi straine ! aia de la astra deja vin cu steagurile lumii . echipe care ajuta fotbalul romanesc ce mai !

steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Septembrie 2014, 23:53

Asta este un meci in atentia DNA. Dupa blatul de etapa trecuta al Astrei, a urmat un blat foarte frumos al Petrolului. Culmea, multi spuneau sa se puna 1-0 pentru Viitorul la pauza si diferenta de 2 goluri la final pentru Petrolul. Culmea coincidentei...chiar asa a fost. "Curat" campionat avem nene Burleanule....

Vezi toate comentariile (47)
Comentează